Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α” ΕΣΚΑΣΕ: ΜΩΛΟΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 45-80


ΜΩΛΟΣ-ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ 45-80

Με το διπλό πέρασε από τον Μώλο σήμερα το μεσημέρι ο Τελεθριακός επικρατώντας με 80-45 και η ομάδα του Ανέστη Δαδίτσιου μετά από 4 αγωνιστικές φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας κάνοντας ονειρεμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α” ΕΣΚΑΣΕ βάζοντας τις βάσεις για ακόμη καλύτερη συνέχεια.
Οι φιλοξενούμενοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα, μπήκαν από την αρχή σοβαροί και αποφασισμένοι να μην δώσουν διακαιώματα και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας την ευκαιρία στον Ανέστη Δαδίτσιο να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής των παικτών τους δίνοντας την ευκαιρία και σε παίκτες που σε άλλα ματς δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Από την άλλη πλευρά ο Μώλος, προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, ήταν ανταγωνιστικός για ένα 10λεπτο και αν είχε ο Σεβαστόπουλος στη διάθεση του και τον τραυματία Παπανικολάου ίσως να τα κατάφερνε καλύτερα.
Ο Τελεθριακός ήταν από την αρχή κυρίαρχος του αγώνα και ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά στο σκορ έφτασε στο τελικό 45-80.
Από τους νικητές είναι αξιοσημείωτο πως επανήλθε στη δράση μετά από μια 10ετία (!) ο Μόσχος, που είχε να παίξει μπάσκετ από τότε που η ομάδα του Μώλου ήταν και πάλι στην Α” ΕΣΚΑΣΕ…
Επίσης, οι γηπεδούχοι τίμησαν την Ανθή Χαϊνά όπως θα διαβάσετε και σε άλλη ανάρτηση, για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κωφών…
Διαιτητές: Χαϊνά-Μαμασούκα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-17, 20-38, 28-54, 45-80.
ΜΩΛΟΣ (Σεβαστόπουλος-Γαλάνης): Κωνσταντόπουλος, Καλοβελώνης, Ανδρίτσος, Βλασσόπουλος 14 (3), Γρίβας 1, Διαμαντής 4, Χάιτα Χρ., Σακελλαρόπουλος, Μόσχος 4, Νικολάου 10 (1), Κρέτσης 4, Σιότροπος 8 (1).
ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΣ (Δαδίτσιος): Μέτα 14, Ρουμελιώτης Θ. 7 (1), Χατζής 3, Παπαθανασίου 14 (2), Ρουμελιώτης Αν., Ιωακείμ 7, Αφερείμ, Μητρόπουλος 15, Κουμπές 8, Δήμου, Φακίτσας 2, Τριανταφύλλου 10.
eviabasket.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)