Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνεδριαζει την Δευτερα 31 Οκτωβριου το Επιμελητηριο Φθιωτιδας


Η διοργάνωση της Λευκής Νύχτας και στη Λαμία που γίνεται με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου θα απασχολήσει και τη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 στις 18:00 το απόγευμα με τα εξής θέματα:

1. Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 6/26-9-2016 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. 2η Τροποποίηση του Π/Υ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας έτους 2016. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του με αρ. 60/12-10-2016 αιτήματος της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (ΑΛΑΛ) για συνδιοργάνωση και κάλυψη μέρους των δαπανών του ΡΑΛΛΥ ΛΑΜΙΑΣ 2016 από το Επιμελητήριό μας. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
4. Ενημέρωση του ΔΣ του Επιμελητηρίου μας από την εταιρία «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙΛΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ» για τα σχέδια προγραμμάτων κινητικότητας καθώς επίσης και άλλων προγραμμάτων στα οποία το Επιμελητήριο δύναται να υποβάλει σχετικές προτάσεις ένταξης. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
5. Διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» από τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συνδρομή του Επιμελητηρίου μας στην διοργάνωση. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)
6. Ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου από τον κ. Πρόεδρο και τον κ. Οικονομικό Επόπτη για την συμμετοχή του Επιμελητηρίου μας στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ΠοτώνSIALPARIS2016.
7. Ενημέρωση του ΔΣ για το Αντίγραφο κίνησης της Μερίδας μας στο Κοινό Κεφάλαιο του Ν. 2469/1997 για το χρονικό διάστημα 30-6-2016 έως 30-9-2016. (εισηγητής κ. Κυρίτσης)
8. Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)