Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος, εφοπλιστής Γ. Καραγιώργης

Γιατί συνελήφθη ο «περιφερειακός» καναλάρχης και εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης
Κρατείται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο έπειτα από διεθνές ένταλμα των ολλανδικών αρχών, κατηγορούμενος για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση - Ποια είναι η ιστορία του
Με κατηγορίες για απάτη, πλαστογραφία και δόλια πτώχευση συνελήφθη στις 28 Σεπτεμβρίου στη Γλυφάδα ο εφοπλιστής και ιδιοκτήτης περιφερειακών σταθμών Γιάννης Καραγιώργης και κρατείται φρουρούμενος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Ο κ. Καραγιώργης είναι ιδιοκτήτης του ομίλου περιφερειακών καναλιών ΗellasΝet, που αποτελείται από 11 κανάλια και συγκεκριμένα τα Alfa Τηλεόραση Βορείου Ελλάδος (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), Corfu Channel/Τηλεόραση της Κέρκυρας (Δυτική Ελλάδα), Δίκτυο 1 Καστοριάς (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας), ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας (Στερεά Ελλάδα), Irida TV της Ρόδου (Δωδεκάνησα) PLP Αχαΐας (Πελοπόννησος), Sitia TV του Λασιθίου (Κρήτη), TVM Λέσβου (Βόρειο Αιγαίο), το Attica TV (Αττική) και το TRT Μαγνησίας (Θεσσαλία).
Ο 66χρονος επιχειρηματίας έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια, από την εξαγορά περιφερειακών καναλιών και την προσπάθεια του να μπει στον τηλεοπτικό χώρο.
Η σύλληψη του έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, στην οποία διαβιβάστηκε το διεθνές ένταλμα από την Ολλανδία. Ο εφοπλιστής παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα Εφετών, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του στον Κορυδαλλό. Ωστόσο ο ίδιος, επικαλούμενος προβλήματα υγείας, πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, από το οποίο μεταφέρθηκε την Παρασκευή στο Ιπποκράτειο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Οπως αναφέρει δημοσίευμα του Euro2day.gr, υπεύθυνος του ενημερωτικού τομέα στο δίκτυο ανέλαβε με τη δημιουργία του ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.
Οπως μνημονεύεται σε ρεπορτάζ της εποχής, στην παρουσίαση του δικτύου, που έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο, είχαν δώσει το παρόν πολιτικοί αλλά και άνθρωποι από το χώρο της ενημέρωσης. Μεταξύ αυτών ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, με τη σύζυγό του, Δήμητρα Φουφρή, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Eλενα Κουντουρά, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο πρώην υπουργός Γιώργος Λιάνης, αλλά και η σύζυγος του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, Ελενα Καμμένου.http://www.protagon.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)