Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρυσαυγίτες και Αλληλέγγυοι σήμερα στις Θερμοπύλες - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ.

  Χρυσαυγίτες και Αλληλέγγυοι σήμερα στις Θερμοπύλες - Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ.
Αστυνομοκρατούμενη περιοχή οι Θερμοπύλες το απόγευμα, για την αποφυγή επεισοδίων, αφού με διαφορά λίγων ωρών θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας και την Χρυσή Αυγή.
Στο πόδι είναι η Αστυνομική Δ/νση Φθιώτιδας και οι όμοροι νομοί από τους οποίους ζητήθηκαν ενισχύσεις για να προλάβει τις όποιες παρενέργειες που θα μπορούσαν να υπάρξουν μέσα σε μια ατμόσφαιρα που θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη και στις δυο πλευρές.
Η Χρυσή Αυγή, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιεί την "τελετή μνήμης" μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα, στις 7:30΄ το απόγευμα με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Μιχαλολιάκο.
Παράλληλα λίγη ώρα πριν στις 4:00 το απόγευμα, λίγες ώρες πριν την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής , η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας καλεί αλληλέγγυους και συλλογικότητες σε αντιφασιστική αντιρατσιστική εκδήλωση, στο χώρο που βρίσκεται το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών των Θερμοπυλών.
Οι αστυνομικοί φοβούνται να μην συναντηθούν κάποιες ομάδες από τις δυο πλευρές και υπάρξουν απρόβλεπτες και δυσάρεστες εξελίξεις.
lamiareport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)