Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην Πολωνια μαθητες και εκπαιδευτικοι του ΓΕΛ Μακρακωμης



Στην πόλη Rawicz της Πολωνίας θα βρεθούν από τις 25-09-2016 µέχρι και 1-10-2016 μαθητές και εκπαιδευτικοί από το ΓΕΛ Μακρακώμης, στο πλαίσιο του προγράµµατος «ERASMUS+/ – Δράση ΚΑ2 – «Συνεργασία για καινοτοµία και ανταλλαγή καλών πρακτικών στον τοµέα της Σχολικής Εκπαίδευσης - Στρατηγικές Συµπράξεις αποκλειστικά µεταξύ σχολείων».

Πρόκειται για τη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, Καραγκούνη Κωνσταντίνα και το μαθητή της Β’, Τσατάλα Παναγιώτη τους οποίους θα συνοδεύουν, οι καθηγητές τους Δάρα Παναγιώτα (συντονίστρια του προγράμματος) και Παπουλα Παναγιώτα.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οκτώ χώρες- μέλη της ΕΕ, Γερμανία, Ισπανία, Νορβηγία, Ολλανδία (συντονίστρια χώρα του προγράμματος), Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Τσεχία και η Τουρκία.

Η 1η συνάντηση έγινε τον Νοέμβριο του 2014 στο Γυμνάσιο Henfling στο Meiningen της Γερμανίας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2017.
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)