Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προς κτηματογράφηση Αθήνα, Βόλος, Λαμία και Λιβαδειά


Προς κτηματογράφηση Αθήνα, Βόλος, Λαμία και Λιβαδειά

Τον δρόμο για την ολοκλήρωση του Κτηματολογίου στους δήμους Αθήνας, Βόλου, Λαμίας και Λιβαδειάς ανοίγει η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την υπογραφή των τριών συμβάσεων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» οι τέσσερις δήμοι είναι οι τελευταίοι που απέμειναν από τον διαγωνισμό του 2007 για την κτηματογράφηση των αστικών κέντρων της χώρας.

Για την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης, μέσα στα οποία οι κάτοχοι ιδιοκτησιών στους τέσσερις δήμους θα κληθούν να ελέγξουν την ακρίβεια των στοιχείων που είχαν καταθέσει προ οκταετίας και να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις, αναμένεται ότι θα χρειαστούν τριάμιση χρόνια.

Το έργο είχε χωριστεί σε δύο τμήματα: Στην α’ φάση, που περιελάμβανε τη συλλογή των δηλώσεων και τον πρώτο νομικό τους έλεγχο, και στη β’ φάση, που περιελάμβανε τον λεπτομερή νομικό έλεγχο, την ανάρτηση και οριστικοποίηση των στοιχείων (οι διαγωνισμοί πραγματοποιήθηκαν τον 2008).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)