Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λαμίας απαντά...


Παναγιώτης Ζυγούρης
Στο πρόσφατο δημοσίευμα του LamiaReport, (Το οποίο αναδημοσιεύτηκε από το "Stilida News")για τη φωτογραφική απόφαση που εξέδωσε ο νέος Διοικητής και η οποία προκάλεσε αναστάτωση και ποικίλα σχόλια στους κόλπους του προσωπικού και των στελεχών του Νοσοκομείου, απάντησε με ανακοίνωσή του ο Δρ. Παναγιώτης Ζυγούρης

Η απάντηση του κ. Ζυγούρη

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, ενημερώνουμε ότι, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που μας παρέχει ο Νόμος, εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. Σ/12894/13-07-2016 απόφαση μας, με την οποία ορίσθηκε αναπληρωτής του Προϊσταμένου Υποδιεύθυνσης Οικονομικών του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας λόγω αδείας του, Προϊστάμενος του Οικονομικής Τμήματος, που ασκούσε τα καθήκοντα της Οικονομικής Διαχείρισης του Νοσοκομείου από την έναρξη της απουσίας του Υποδιευθυντή Οικονομικών, μέχρι και σήμερα.
Ουδεμία τοποθέτηση έλαβε χώρα. Με την άνω απόφασή μας, αναπληρώθηκε ο Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού με μοναδικό σκοπό τη μη διατάραξη της εύρυθμης λειτουργίας όλων των υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείο Λαμίας.
Θεωρούμε ότι η έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών, απαιτεί διασταύρωση πληροφοριών, έτσι ώστε να αποφεύγεται η παραπληροφόρηση, προκειμένου η δημοσιογραφία να επιτελεί ορθά το σκοπό της και να μην τίθεται υπό αμφισβήτηση η αξιοπιστία και το κύρος του Νοσοκομείου».

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΛΑΜΙΑΣ
Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ

LamiaReport.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2016/07/blog-post_340.html#ixzz4FWcXXeZk

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)