Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α.Ο Μώλου:Πήρε Σιότροπο και 4 ακόμη παίκτες

http://eviabasket.gr
καλαθι Σαφώς ενισχυμένος αναμένεται να εμφανιστεί ο Μώλος στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας μετά τις σημαντικές προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο.
Η ομάδα του Κώστα Σεβαστόπουλου που παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, απέκτησε παίκτες σε όλες τις θέσεις με σκοπό να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν.
Τη φανέλα του Μώλου θα φορούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο:
Ο Στέλιος Ανδρίτσος που ήταν και η ευκολότερη υπόθεση καθότι ελεύθερος.
Ο Πέτρος Παπανικολάου που την περασμένη περίοδο αγωνιζόταν στα Φάλαρα.
Ο Παναγιώτης Κρέτσας που αποκτήθηκε από τον Πρωτέα Λαμίας.
Ο Διαμαντής Κωστίκας από τον Πήγασο Αγ.Κων/νου.
Αλλά και ο Λεωνίδας Σιότροπος που ήταν η σημαντικότερη μεταγραφική επιτυχία.
Ο Σιότροπος αποκτήθηκε από τον Κύνο Λιβανατών και την περασμένη περίοδο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, καθώς αναδείχθηκε 2ος σκόρερ της κατηγορίας και 3ος στα τρίποντα!
Υπήρξαν όμως και σημαντικές ανανεώσεις για την ομάδα του Μώλου. Συγκεκριμένα συμφώνησαν και παρέμειναν και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Θανάσης Κιτσικόπουλος και ο Παντελής Νικολάου.
Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Κύρκος, Γ.Μακρόπουλος και Τ.Αντωνόπουλος.
Η διοίκηση του Μώλου με ανακοίνωση της καλωσορίζει τους νέους παίκτες και ευχαριστεί αυτούς που αποχώρησαν για την προσφορά τους στην ομάδα.
Συγκεκριμένα τονίζει:”Ο Α.Ο.Μώλος ανακοινώνει την απόκτηση των Στέλιου Ανδρίτσου, Πέτρου Παπανικολάου, Παναγιώτη Κρέτση και Διαμαντή Κωστίκα. Η διοίκηση της ομάδας τους καλωσορίζει και τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε και τον Λεωνίδα Σιότροπο και είμαστε πεπεισμένοι ότι η εμπειρία του και ο χαρακτήρας του θα συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων μας και θα βοηθήσουν τους νεαρούς αθλητές μας να αναδειχτούν. Ευχαριστούμε επίσης τον Τόλη Αντωνόπουλο για την προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στη νέα του ομάδα”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)