Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

H διαδικασία μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης 2016 - Μέχρι τις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις

Με μια αναλυτική εγκύκλιο 39 σελίδων ο Οργανισμός Πληρωμής και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), περιγράφει βήμα-βήμα τη διαδικασία μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για το έτος 2016.
 
Στην εγκύκλιο περιγράφονται αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις, το νομοθετικό πλαίσιο, η διαδικασία υποβολής και ελέγχου της αίτησης, καθώς και όλα τα δικαιολογητικά που είναι αναγκαία για να γίνει η μεταβίβαση των δικαιωμάτων, είτε αυτά αφορούν γη, λόγω κληρονομιάς ή μίσθωσης, είτε αφορούν βοσκότοπους κ.λπ.
Σημειώνεται ότι «ως καταληκτική ημερομηνία οριστικοποίησης και ως εκ τούτου υποβολής της αίτησης μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης για το έτος ενίσχυσης 2016 ορίζεται η Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016. Αιτήσεις, οι οποίες υποβάλλονται μετά την ως άνω καταληκτική ημερομηνία λαμβάνονται υπόψη και εξετάζονται για το επόμενο έτος ενίσχυσης 2017».
Δείτε εδώ ολόκληρη την εγκύκλιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)