Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΣΕΕ: O απολογισμός και η έναρξη του 36ου Συνεδρίου(VIDEO)

Βιντεοσκοπημένο χαιρετισμό στην τελετή έναρξης απηύθυνε στους συνέδρους, ο ακαδημαϊκός καθηγητής Δημήτρης Νανόπουλος, τιμήθηκε από τη Συνομοσπονδία για τη σημαντική προσφορά του στην Επιστήμη αλλά και στην κατανόηση της ιστορίας της ανθρωπότητας.
Ιδιαιτέρως συγκινητική ήταν η συμμετοχή της χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, η οποία παρουσίασε τραγούδια παραδοσιακής και έντεχνης ελληνικής μουσικής.
.
 

sddefault
Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα βίντεο τόσο από τον απολογισμό και όσο και από την τελετή έναρξης του 36ου Τακτικού Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, στο οποίο συμμετείχαν περίπου 400 σύνεδροι από 120 δευτεροβάθμιες οργανώσεις και αντιπροσωπείες από 30 διεθνείς και εθνικές συνδικαλιστικές οργανώσεις.
Στο συνέδριο αναλύθηκαν τα προβλήματα της σημερινής εργατικής τάξης, καταγγέλθηκε η κυβερνητική πολιτική που είναι σε βάρος των εργαζομένων, γιατί εξαθλιωμένος εργάτης αποτελεί εύκολο θύμα στα χέρια της, ενώ το Συνέδριο ολοκληρώθηκε όπως είναι γνωστό με την εκλογή των οργάνων της διοίκησης, με την υπεροχή του Γιάννη Παναγόπουλου στην εκλογική διαδικασία στην οποία έλαβαν μέρος συνολικά επτά παρατάξεις.
Τα αποτελέσματα των εκλογών, είναι:
Ψήφισαν 370, έγκυρα 368, άκυρα 2, λευκά 0.
Αναλυτικά ανά παράταξη:
ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΨΗΦΟΙ ΕΔΡΕΣ Δ.Σ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΠΑΣΚΕ-Σ) 119 15 8 5
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (ΔΑΣ) 83 10 6 4
Δ.Α.Κ.Ε. 67 8 5 3
ΕΝΩΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  (στηρίζεται από ΜΕΤΑ, ΕΜΕΙΣ) 53 7 4 2
Νέα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ δύναμη ευθύνης και προοπτικής 31 4 2 1
ΕΝΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ  (ΕΜΕΙΣ) 9 1 0 0
ΤΑΞΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα δρομολόγια για τα πανέμορφα Λιχαδονήσια από 18/6/2016 (Ώρες-Τιμές)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Ευρωσιναϊτικό Κέντρο του Ιδρύματος Όρους Σινά (ΙΟΣ) της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, στην Τραγάνα Λοκρίδος.(φωτο)