Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραδοσιακό, Ρουμελιώτικο Πάσχα στον Δήμο Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου!


BANNER_MOLOS_PASXA_2015_final_web1-689x1024BANNER_KAMENA_BOYRLA_PASXA_2015_DIKROKA_final_web-202x300  BANNER_AGIOS_KONSTANTINOS_PASXA_2015_final_web-202x300 Πάσχα στον Δήμο Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου!
Ο Δήμος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τις μέρες του Πάσχα.
Μώλος, Καμένα Βούρλα, Άγιος Κωνσταντίνος αλλά και πολλά γραφικά χωριά του Δήμου  όπου οι κάτοικοι τους τηρούν πιστά το Ρουμελιώτικο Πάσχα!



Παρακολουθείστε  τις διάφορες εκδηλώσεις, αναπαραστάσεις εορτασμούς, θείες λειτουργίες και δράσεις. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την Ι.Μ.  Μεταμορφώσεως του Σωτήρα για την σταύρωση του Χριστού, τον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Μώλο, να κάνετε Ανάσταση στον Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου που κατακλύζεται απο χιλιάδες πιστούς.
     

Η γνωστή φιλοξενία των κατοίκων και των επαγγελματιών  περιμένει τους πολυάριθμους επισκέπτες, να τους εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, στα ξενοδοχεία, στις καφετέριες, στους χώρους εστίασης και να γευτούν γνήσια Ρουμελιώτικα παραδοσιακά προϊόντα φημισμένα ανά το πανελλήνιο.

Τηρώντας παραδόσεις ετών, προσφέρεται τις επόμενες ημέρες το γνήσιο Ρουμελιώτικο Πάσχα για όσους βρεθούν στα μέρη αυτά.  Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας και τη μυσταγωγία της Ανάστασης στις εκκλησίες του Δήμου μας και να περάσετε ευχάριστα και ξένοιαστα απολαμβάνοντας τις ομορφιές του τόπου μας.



Αποδράστε στα ορεινά γραφικά χωριά του Δήμου για να γευτείτε τα παραδοσιακά εδέσματα και να χαρείτε την Ανοιξιάτικη καταπράσινη φύση με τα διάσπαρτα χρωματιστά «χαλιά» της, με την μοναδική θέα του Μαλιακού
.http://fonografos.net/v1/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%80%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD/
fonografos.net
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)