Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής Διοικήσεως στο ΚΕΥΠ Λαμίας


     Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) Λαμίας παρεβρέθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

     Νέος Διοικητής αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Ελευθέριος Παπαδόπουλος αντικαθιστώντας τον έως τώρα Διοικητή, Ταξίαρχο Δημήτριο Φακάκη.  

   Μετά την τελετή, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στo Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδος  κατά την διάρκεια της οποίας  αντηλλάγησαν προσφωνήσεις και ευχές μεταξύ του Εκπροσώπου του ΓΕΣ Υποστράτηγου Α. Τσιάλτα,  των Διοικητών, του Σεβασμιωτάτου και των τοπικών Αρχών.

  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος στην προσφώνησή του εξήρε την προσωπικότητα του απερχόμενου Διοικητή Ταξιάρχου Δημητρίου Φακάκη, τονίζοντας ότι κατόρθωσε με την προσωπικότητά του μία επικοινωνία του Κέντρου Εκπαιδεύσεως με τις αρχές και το λαό της Λαμίας, ενώ κατέληξε πως με το στρατιωτικό και χριστιανικό ήθος που επέδειξε κατά την διετή του παρουσία στην Λαμία, απετέλεσε παράδειγμα για τους στρατιωτικούς και τους πιστούς της περιοχής μας.

   Εις ανάμνησιν δε της παρουσίας του στην Λαμία και της προσφοράς του και προς την Ιερά Μητρόπολη του επέδωσε το Μετάλλιο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος μετά Ευεργετηρίου Γράμματος. Τέλος ευχήθηκε η καλή αυτή συνεργασία να συνεχιστεί και με τον αναλαμβάνοντα Διοικητή Ταξίαρχο Ελευθέριο Παπαδόπουλο.

     Τιμητική διάκριση προς τον απερχόμενο Διοικητή επέδωσε επίσης εκ μέρους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος κ. Ευθύμιος Καραΐσκος «Σε ανάμνηση της δημιουργικής του παρουσίας στην Φθιώτιδα», ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης.

  Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Ιωάννης Σαρακιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κλειτσάκης, οι τ. Βουλευτές κα Ελένη Μακρή κ. Κων/νος Κουτσογιαννακόπουλος και κ. Θεόδωρος Χειμάρας, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος, ο Λιμενάρχης Στυλίδος κ Ι. Κοντοστέργιος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας Πύραρχος Θρασύβουλος Ζαγγογιάννης, άλλοι Διοικητές και εκπρόσωποι Στρατιωτικών Μονάδων της Φθιώτιδος, Απόστρατοι Αξιωματικοί και άλλοι εκπρόσωποι φορέων.

imfth.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)