Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Quizdom βοηθάει τους μαθητές των πανελλαδικών εξετάσεων


to_quizdom_ginetai_tileoptiki_ekpompi_1-800x480-800x480Το Quizdom,, είναι η πρώτη εφαρμογή παγκοσμίως που επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμαστούν πιο έξυπνα για τις Πανελλήνιες, κάνοντας το μάθημα παιχνίδι. Συγκεκριμένα, έχει προσθέσει 10.000 καινούριες ερωτήσεις στα νέα group: Έκθεση, Αρχαία, Λατινικά, Ιστορία Προσανατολισμού και Βιολογία Γενικής Παιδείας.
Ενδεικτικά, στην Έκθεση, η κατηγορία «Παραγωγή Λόγου» προετοιμάζει το μαθητή για τα βασικά σημεία του ομώνυμου και μείζονος σημασίας θέματος των Πανελληνίων. Στην κατηγορία “Έκφραση”, προλαμβάνει συνήθη εκφραστικά λάθη και στο “Λεξιλόγιο” εξασκεί τους μαθητές σε ασκήσεις των εξετάσεων, όπως εκείνη με τα συνώνυμα-αντώνυμα. Τέλος, η εφαρμογή καταλαβαίνει σε ποιες κατηγορίες ή ερωτήσεις έχει ο μαθήτης ελλείψεις και τις επισημαίνει, μέχρι να καλύψει τα κενά του.
Αυτή η καινοτομία προκύπτει από τη συνεργασία της ομάδας του Quizdom με διακεκριμένους εκπαιδευτικούς και οργανισμούς, με στόχο να βοηθήσει τους χρήστες να προετοιμαστούν καλύτερα για εξετάσεις διαφορετικών βαθμίδων εκπαίδευσης. Το Quizdom προσπαθεί, έτσι, να κάνει τις εξετάσεις, παιχνίδι.
Η εφαρμογή, είναι δωρεάν για το κοινό της, κάτι που ίσως βοηθήσει ιδιαιτέρως όσους δεν έχουν την δυνατότητα να βοηθηθούν από φροντιστήριο ή ιδιαίτερα μαθήματα. Το μόνο που χρειάζονται οι μαθητές είναι ένα smartphone με λειτουργικό Android ή iOS, καθώς μόνο εκεί είναι διαθέσιμη η εφαρμογή.
H εταιρία έχει ανακοινώσει ότι μετράει και θα μετρήσει τις αποδόσεις και τα αποτελέσματα όσων προετοιμάζονται από την εφαρμογή, με σκοπό να γίνει ένας απολογισμός το καλοκαίρι, που θα δείξει αν όντως οι Πανελλήνιες μπορούν να γίνουν …παιχνίδι.
Πηγή:e-dimosio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)