Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η CHIPITA στο πλευρό των ανθρώπων που μάς έχουν ανάγκη


1.000.000 croissant molto θα διατεθούν δωρεάν

Ο Σπ. Θεοδωρόπουλος  της Chipita αποφάσισε να διανείμει σε πρόσφυγες 1.000.000 κρουασάν. Ηδη η εταιρία έχει αρχίσει την παραγωγή τους και η διανομή τους θα γίνει άμεσα μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από ομάδας εθελοντών της Chipita.
Σε διάστημα ενός μηνός θα μοιραστούν όλα τα κρουασάν («Molto») σ΄όλους τους καταυλισμούς των προσφύγων από τον Πειραιά έως την Ειδομένη. Στα κρουασάν θα αναγράφεται σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αραβικά και αγγλικά) η φράση «Δεν διατίθενται προς πώληση», ώστε να μην υπάρξει από κανέναν εκμετάλλευση ή αισχροκέρδεια.  Ετσι για άλλη μια φορά ο ιδιωτικός τομέας ξελασπώνει το κράτος που  κατά γενική ομολογία τα έχει θαλασσώσει. Αναμένεται ότι το παράδειγμα της Chipita θα ακολουθήσουν και άλλες ιδιωτικές εταιρίες.
Η CHIPITA ανταποκρινόμενη στην έκκληση του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και του “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ” για την παροχή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες, θα συμβάλει άμεσα με τις παρακάτω ενέργειες:
Στις επόμενες 30 ημέρες θα πραγματοποιηθεί παραγωγή 1.000.000 croissant molto τα οποία θα διατεθούν δωρεάν, μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.
Στη διανομή θα συμμετέχουν εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρίας.
Η CHIPITA, αναγνωρίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης στην αντιμετώπιση ανθρωπιστικών κρίσεων, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη.
AΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - CHIPITA 1.000.000 croissant molto θα διατεθούν δωρεάν!!!! Ο Σπ. Θεοδωρόπουλος της Chipita αποφάσισε να διανείμει σε πρόσφυγες 1.000.000 κρουασάν. Ηδη η εταιρία έχει αρχίσει την παραγωγή τους και η διανομή τους θα γίνει άμεσα μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και από ομάδας εθελοντών της Chipita. Σε διάστημα ενός μηνός θα μοιραστούν όλα τα κρουασάν («Molto») σ΄όλους τους καταυλισμούς των προσφύγων από τον Πειραιά έως την Ειδομένη. Στα κρουασάν θα αναγράφεται σε τρεις γλώσσες (ελληνικά, αραβικά και αγγλικά) η φράση «Δεν διατίθενται προς πώληση», ώστε να μην υπάρξει από κανέναν εκμετάλλευση ή αισχροκέρδεια. Ετσι για άλλη μια φορά ο ιδιωτικός τομέας ξελασπώνει το κράτος που κατά γενική ομολογία τα έχει θαλασσώσει. Αναμένεται ότι το παράδειγμα της Chipita θα ακολουθήσουν και άλλες ιδιωτικές εταιρίες. Η CHIPITA ανταποκρινόμενη στην έκκληση του “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” και του “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ” για την παροχή επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πρόσφυγες, θα συμβάλει άμεσα με τις παρακάτω ενέργειες: Στις επόμενες 30 ημέρες θα πραγματοποιηθεί παραγωγή 1.000.000 croissant molto τα οποία θα διατεθούν δωρεάν, μέσω του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. Στη διανομή θα συμμετέχουν εθελοντές εργαζόμενοι της εταιρίας. Η CHIPITA, αναγνωρίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης στην αντιμετώπιση ανθρωπιστικών κρίσεων, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη. ΠΗΓΗ http://kourdistoportocali.com/news-desk/i-chipita-sto-plevro-ton-anthropon-pou-mas-echoun-anagki/

Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)