Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατατεθείσα Αναφορά στη Βουλή του Βουλευτή Ιωάννη Σαρακιώτη αναφορικά με την κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας


Ιωάννης Σαρακιώτης
Θέμα: «Κατάθεση Αναφοράς του Βουλευτή του Νομού Φθιώτιδος Ιωάννη Σαρακιώτη αναφορικά με την κατάσταση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των δομών υγείας του Νομού Φθιώτιδος».
Υπ’ όψιν του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθού, έθεσε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας στο Νομό Φθιώτιδος, ο Βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ιωάννης Σαρακιώτης.

Με την Αναφορά, που κατέθεσε στη Βουλή την Τρίτη, 15/3/2016, ο Βουλευτής καλεί το αρμόδιο Υπουργείο να τοποθετηθεί άμεσα στα ζητήματα που θέτουν οι εργαζόμενοι, αναδεικνύοντας τα πολυάριθμα προβλήματα που αντιμετωπίζει τόσο το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, τα οποία και συνίστανται πρωτίστως στην έλλειψη Διοικητή και Αν. Διοικητή, καθώς επίσης και στο θέμα της κατά το δυνατόν περαιτέρω ενίσχυσης σε επίπεδο ανθρωπίνων πόρων.

Επιπροσθέτως, μέσω της αναφοράς, επανατίθεται το θέμα που έχει ανακύψει με την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, καθώς εκκρεμεί η δρομολογημένη διαδικασία πρόσληψης του απαραίτητου ιατρικού προσωπικού, προκειμένου να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία της. Τέλος, δίδεται έμφαση και στην ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού, μιας και είναι εκπεφρασμένη η θέση της κυβερνήσεως για οικοδόμηση της Πρωτοβάθμιας Υγείας στα πλαίσια της πλήρους ανάταξης του χώρου της υγείας και της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2016/03/blog-post_55.html#ixzz438WdlQLX

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)