Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ 76ΧΡΟΝΟ ΛΑΜΙΩΤΗ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ: ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΓΚΑ ΕΛΛΗΝΑ... 76ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΙ ΣΕ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ 30 ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

Στην κορυφή ενός κυπαρισσιού ύψους 30 μέτρων κυματίζει στη Λαμία η ελληνική σημαία. Την έχει τοποθετήσει ένας 76 χρόνος που σκαρφαλώνει στο δέντρο αψηφώντας τον κίνδυνο προκειμένου να τιμήσει το ιερότερο ελληνικό σύμβολο.

Η θέληση του 76 χρόνου κ. Κώστα υπερισχύει του κινδύνου και το σθένος για το ιερότερο σύμβολο της Χώρας τον ανεβάζει στην κορυφή ενός κυπαρισσιού.

Θεωρεί ότι εκεί... πρέπει να βρίσκεται η ελληνική σημαία στο πιο ψηλό σημείο. Να φαντάζει επιβλητική και να θυμίζει σε όλους τον σεβασμό που πρέπει να της αποδίδουμε Ο ηλικιωμένος Λαμιώτης τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς τη βοήθεια κανενός, χωρίς καμία προστασία και με κίνδυνο της ζωής του σκαρφαλώνει από κλωνάρι σε κλωνάρι στο πανύψηλο κυπαρίσσι που ξεπερνά τα 30 μέτρα και υψώνει υπερήφανος την ελληνική σημαία.

Και όπως λέει θα συνεχίσει να το κάνει γιατί όταν την βλέπει να κυματίζει μέσα στο γαλάζιο του ουρανού... αγαλλιάζει!

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το drone του Ηλία Κλέτσα που απέστειλε στο kranosgr το star Κεντρικής Ελλάδος και που καταγράφει την αναρρίχηση του ηλικιωμένου για την τοποθέτηση της σημαίας.

76χρονος Λαμιώτης ρισκάρει τη ζωή του για την... από LAMIASTARGR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)