Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής στη Φθιώτιδα..Παμμωλιακός-Στυλίδα 3-2

ΕΠΣΦ/Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΙΕΚΟΠΗ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑ, ΣΤΟ +6 ΠΛΕΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ,

Με τα παιχνίδια της εμβόλιμης 29ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε την Τετάρτη (23/3) το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας με τον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, Ολυμπιακού Λαμίας, να διευρύνει τη διαφορά του από τους δύο διώκτες τους στους έξι βαθμούς αλλά και με τη διακοπή στο ντέρμπι της ουράς ανάμεσα σε Κηφισσό Κάτω Τιθορέας και Ελατειακό να αμαυρώνει το υπόλοιπο πρόγραμμα.
Συγκεκριμένα στην Κάτω Τιθορέα, το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον τοπικό Κηφισσό και τον Ελατειακό, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού διεκόπη στο 79’ όταν ο παίκτης του Κηφισσού, Νάστος, δέχθηκε επίθεση από οπαδό που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ενώ το σκορ ήταν στο 1-3 υπέρ του Ελατειακού και έτσι για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος!
Στα άλλα ματς, ο Ολυμπιακός Λαμίας επικράτησε 3-0 στη Στυλίδα του τοπικού Προμηθέα τη στιγμή που η Ένωση 2010 έχασε στο Καλαπόδι από την ομώνυμη ομάδα με 1-0 και έτσι έμεινε στο -6 από την κορυφή και τους «ερυθρόλευκους». Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύθηκε την ήττα της Ένωσης 2010 η Μαλεσίνα, η οποία επιβλήθηκε εντός έδρας της Αταλάντης με 3-0 και συγκατοικούν εκ νέου στη δεύτερη θέση, αλλά αυτή τη φορά 6 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό Λαμίας.
Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, για τον Αστέρα Σταυρού, που επικράτησε εντός έδρας των Ραχών με 5-3 στο παραγωγικότερο ματς της αγωνιστικής, ενώ σπουδαία νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία, πέτυχε ο Παμμωλιακός που επιβλήθηκε 3-2 της Στυλίδας εντός έδρας.
Μεγάλη σε έκταση νίκη, πέτυχαν και τα Καμένα Βούρλα, ενώ στα παιχνίδια για τη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ο Άρης Αγίου Κωνσταντίνου πέρασε με νίκη από τις Λιβανάτες επικρατώντας 2-1 της τοπικής Δάφνης ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι στους Ευρυτάνες, ανάμεσα στον τοπικό Ευρυτανικό και το Νέο Κρίκελλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:

Μαλεσίνα-Αταλάντη 3-0
Καλαπόδι-Ένωση 2010 1-0
Προμηθέας Στυλίδας-Ολυμπιακός Λαμίας 0-3
Καμένα Βούρλα-Παγκρατιακός 5-1
Κηφισσός Κάτω Τιθορέας-Ελατειακός ΔΙΑΚΟΠΗ
Αστέρας Σταυρού-Ράχες 5-3
Παμμωλιακός-Στυλίδα 3-2
Ευρυτανικός-Νέο Κρίκελλο 0-0
Δάφνη Λιβανατών-Άρης Αγ. Κων/νου 1-2
lamiakos-typos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)