Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΓΔΕ: Ετήσια Έκθεση Απολογισμού 2015


ΓΓΔΕ: Ετήσια Έκθεση Απολογισμού 2015

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) ανήρτησε στον ιστότοπό της την ετήσια έκθεση απολογισμού για τα πεπραγμένα του 2015.

Η έκθεση έχει σταλεί στον Υπουργό Οικονομικών, προκειμένου να διαβιβαστεί στη Βουλή των Ελλήνων, σύμφωνα με τα οριζόμενα του Ν. 4093/2012.
Στην έκθεση καταγράφονται τα αποτελέσματα του προηγούμενου έτους για κάθε πεδίο δράσης της Γ.Γ.Δ.Ε. Ιδιαιτέρως αναλύονται τα αποτελέσματα στην είσπραξη των δημοσίων εσόδων, στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, στην ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και στη βελτίωση της απόδοσης του Οργανισμού. Επίσης, παρουσιάζονται βασικά σημεία του προγραμματισμού δράσεων για το τρέχον έτος, τα οποία θα εξειδικευτούν με το ετήσιο Επιχειρησιακό Σχέδιο της Γενικής Γραμματείας.
Με την πληροφόρηση αυτή, οι πολίτες είναι σε θέση να σχηματίσουν ιδία άποψη για τον τρόπο που λειτούργησε η Γ.Γ.Δ.Ε. κατά το περασμένο έτος, τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για την εξέλιξη του Οργανισμού και τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν.
Δείτε και διαβάστε την Έκθεση, εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)