Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έκτακτη Συνεδρίαση του ΔΣ του Επιμελητηρίου την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00





πατήστε για μεγέθυνση
Λαμία: 11-03-2016


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016  και ώρα 18:00 με θέματα:

  1. Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 1/25-1-2016 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

  2. Ενημέρωση των μελών του ΔΣ για το με αρ. 24838/3-3-2016 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή σχετικά με την έγκριση του Π/Υ του Επιμελητηρίου μας έτους 2016. Έγκριση σχετικής εισήγησης - αιτιολόγησης του Οικονομικού Επόπτη του Επιμελητηρίου μας, τροποποίηση ΚΑΕ Π/Υ 2016.  (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεως της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος για την συνεργασία του με το Επιμελητήριό μας για την διεξαγωγή και φιλοξενία του Διεθνούς Αγώνα Μηχανοκινήτου Αθλητισμού «SEAJETSΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2016». (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό του ποσού με το οποίο θα συμμετάσχουμε στην υπό Ίδρυση Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με την επωνυμία «Οργανισμός προσέλκυσης αεροπορικών εταιριών και ανάπτυξης πτήσεων προς το αεροδρόμιο Βόλου». (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

  5. α) Ενημέρωση του ΔΣ για την αδυναμία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης AcademySkillsΕ.Π.Ε να υποβάλει αίτηση χρηματοδότησης στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS +, Πράξη ΚΑ2. β) Συζήτηση και λήψη απόφασης για την συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με την «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS +, Πράξη ΚΑ2. (εισηγητής κ. Ψειρόπουλος))

  6. Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.


                                                         

    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)