Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέα έκρηξη με τραυματίες στη ΛΑΡΚΟ


kamini larko

Αυτή τη φορά η τύχη δε βοήθησε να μην έχουμε τραυματίες σε νέα έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σε χώρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ.
Δύο άτομα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς βρισκόντουσαν στο χώρο πλησίον που έγινε η έκρηξη από εκτόνωση υλικού. Το ένα άτομο μάλιστα, που είναι από τη Μαλεσίνα, φέρει εγκαύματα στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στην Αθήνα.
*Σύμφωνα με τα νεότερα και οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα με τον έναν εξ' αυτών που είναι από το Μαρτίνο να παίρνει άμεσα εξιτήριο και να επιστρέφει στο σπίτι του με ελαφρά εγκαύματα στην πλάτη. Το έτερο θύμα του εργατικού ατυχήματος, που κατάγεται από το Ακραίφνιο και μένει στη Μαλεσίνα, φαίνεται να έχει καεί πιο σοβαρά στο πρόσωπο και θα μείνει για παρακολούθηση στο Νοσοκομείο.

Πηγή  efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)