Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα Απασχόλησης, 7 μηνών, (αναμένεται τον Γενάρη 2016)


 






Αναμένεται έως το τέλος Ιανουαρίου 2016, σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, η δημοσίευση επιδοτούμενων προγραμμάτων με τίτλο «Επιταγή Κατάρτισης Ανέργων σε τομείς της οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση», για 26.000 άνεργους ηλικίας 29 έως 64 ετών «VOUCHER 29-64».

ΤΙ ΑΦΟΡΑ Η ΔΡΑΣΗ



Η δράση δίνει τη δυνατότητα σε άνεργους από 29 έως 64 ετών, να μετέχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα, που θα περιλαμβάνουν:
Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 130 ωρών, σε 43 ειδικότητες 8 αναπτυσσόμενων κλάδων της ελληνικής οικονομίας, όπως ενέργεια, εμπόριο, logistics, τεχνολογίες πληροφορικής κ.ά.
Πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων και προσόντων των καταρτισθέντων
Υπηρεσίες επαγγελματικής συμβουλευτικής & καθοδήγησης
Εγγυημένη απασχόληση 6 μηνών σε επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ


Το ακριβές ύψος του επιδόματος για τη θεωρία και το ύψος της εργοδοτικής συμμετοχής για την εγγυημένη απασχόληση σε επιχειρήσεις, θα ορίζονται στην αναμενόμενη επίσημη πρόσκληση της δράσης, που θα ανακοινώσει το Υπουργείο Εργασίας.

Πρόκειται για πρόσκληση του ΟΑΕΔ που ανακλήθηκε τον Μάιο του 2015, για να ανασχεδιαστεί με καλύτερους όρους για τους ωφελούμενους ανέργους, όπως αύξηση του εκπαιδευτικού επιδόματος και υποχρεωτική πρόσληψη των καταρτισθέντων σε επιχειρήσεις αναπτυσσόμενων κλάδων της οικονομίας.

πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)