Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αποπεράτωση του Σανατορίου στη Λαμία -Υπεγράφη η σύμβαση του έργου από τον Κώστα Μπακογιάννη

Υπεγράφη σήμερα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, η σύμβαση για την αποπεράτωση του κτιρίου του Σανατορίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Οι εργασίες αφορούν στην ενίσχυση του φέροντος οργανισμού του υπάρχοντος κτιρίου –διαρρυθμίσεις – αντικατάσταση στέγης – κουφωμάτων και ένταξή του στο νέο κτιριακό συγκρότημα.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.347.000,00 ευρώ.
 Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο που θα δώσει λύση σε ένα πραγματικό πρόβλημα, αφού μεταξύ άλλων θα μπορέσουμε να στεγάσουμε και την μονάδα τεχνητού νεφρού. Η Αυτοδιοίκηση κάνει το χρέος της. Κάνει τη δουλειά της. Ελπίζουμε ότι και το κεντρικό κράτος, επιτέλους, θα ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα της υγείας. Γνωρίζουμε όλοι ότι σε όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Εμείς, ως Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, βοηθάμε όσο μπορούμε».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)