Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι έγινε σήμερα στην Α' Φθιώτιδας-Προμηθέας Στυλίδας- Μώλος 2-4


mpalaMΤα χρειάστηκαν οι πρωτοπόροι στο πλαίσιο της 16ης και προτελευταίας αγωνιστικής στον πρώτο γύρο, απέναντι σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους, με τη Στυλίδα μάλιστα να αφήνει δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του Παγκρατιακού.
Αντίθετα η πρωτοπόρος Μαλεσίνα με δύο γκολ στην επανάληψη, λύγισε εκτός έδρας τον ψυχωμένο Κηφισσό Κ. Τιθορέας με 0-2 αν και χρειάστηκε να περιμένει 67 λεπτά για να πανηγυρίσει κάποιο γκολ. Το δεύτερο γκολ μάλιστα ήρθε στην εκπνοή με πέναλτυ του Χανή και μέχρι τότε το αποτέλεσμα παρέμενε ρευστό κρατώντας σε αγωνία τους φιλάθλους και των δύο ομάδων.
Στο 90’ ακριβώς βρήκε τη λύση και η Ένωση Δυτικής Φθιώτιδας με απ’ ευθείας κόρνερ του Λάππα και ενώ δύο φορές είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από την πάντα αξιόμαχη Δάφνη Λιβανατών (3-2).
Η Στυλίδα όπως ήδη σημειώσαμε δεν κατάφερε να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το ματς με τον Παγκρατιακό που σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια διαφύλαξε κατά 50% την πρωτοπορία που πήρε στο σκορ εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την ισοπαλία (1-1), ενώ έπαιξε και το τελευταίο τέταρτο με 10 παίκτες. Σκόραρε και πάλι ο Λάγιος για τη Στυλίδα που έφτασε τα 14 γκολ, όμως παρά το μονότερμα στα τελευταία λεπτά άλλο γκολ δεν μπήκε.
Εύκολο απόγευμα για τον Ολυμπιακό Λαμίας που μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπυ στα χαρτιά με το Νέο Κρίκελο. Το τελικό 5-0 δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια, παρά μόνο να σημειώσουμε ότι σκόραρε και ο Νίκος Λέντας που έφτασε κι αυτός τα 14 γκολ.
Βέβαια όταν ο πρώτος σκόρερ Κωνσταντίνου τα σημειώνει δυο-δυο τα γκολ η διαφορά αυξάνει καθώς ο επιθετικός της Αταλάντης ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων στο Λοκρικό ντέρμπυ με τον Άγιο Κωνσταντίνο. Με αυτά ο Κωνσταντίνου έφτασε αισίως τα 22 γκολ σε 16 αγωνιστικές, σκοράροντας σχεδόν κάθε μια ώρα αγώνα που συμμετέχει!
Εύκολο έργο και για τα Καμένα Βούρλα στην έδρα τους με τον Αστέρα Σταυρού χάρη στην αποτελεσματικότητά τους στην επανάληψη και ενώ ο Αστέρας Σταυρού είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 50’. Τελικό αποτέλεσμα 4-1 και επιστροφή στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με το Καλαπόδι που παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Ευρυτανικό σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς με εναλλαγές στο προβάδισμα.
Τέλος πολλά γκολ είχαμε σε δύο παιχνίδια που διαμορφώνουν την κατάσταση στις επικίνδυνες θέσεις. Οι Ράχες επέστρεψαν στις νίκες με 4-1 επί του Ελατειακού που είχε χαμένο πέναλτυ, ενώ με 2-4 πέρασε ο Μώλος από τον Προμηθέα Στυλίδας, έχοντας όλη την «παλιά σειρά» στους σκόρερ.
Ας δούμε όμως όλα τα παιχνίδια και τους σκόρερ στη 2η πιο παραγωγική αγωνιστική του πρωταθλήματος (36 γκολ):
Κηφισσός Κ. Τιθορέας-Μαλεσίνα 2008 0-2 (67’ Δουσιώτης, 89’πεν. Χανής)
Καμένα Βούρλα-Αστέρας Σταυρού 4-1 (9’, 56’ Ν. Τομόρι, 74’ Τσαπάρας, 90’ Θεοδοσόπουλος - 50’ Παπαδόπουλος)
(71’ Καραπέτσας, 77’ Φτόνι - 8’, 56’ Λαΐνας, 66’ Αποστόλου, 80’ Στ. Ρίζος)
Καλαπόδι- Ευρυτανικός Λαμίας 2-2 (44’ α/γκ Αναστασίου, 50’ Βέλλιος - 20’, 59’ Αλεξίου,)
Αταλάντη-Άρης Αγ. Κων/νου 2-0 (8’, 64’ Κωνσταντίνου)
Ένωση Δυτ. Φθιώτιδας -Δάφνη Λιβανατών 3-2 (25’ Μ. Μπουγιώτας, 67’πεν. Πάνος, (0’ Ι. Λάππας - 11’ Πούλος, 45’++Παπαναστασίου)
Ολυμπιακός Λαμίας-Νέο Κρίκελλο 5-0 (13’ Χαλαστάνης, 14’, 47’ Χριστοδούλου, 61’ Αντωνίου, 68’ Ν. Λέντας)
Παγκρατιακός-Στυλίδα 1-1 (34’ Μανιάς - 52’ Λάγιος)
Ράχες-Ελατειακός 4-1 (23’, 43’ Αραπίτσας, 56’ Μητράκος, 83’ Ραχούτης - 34’ Παπανικολάου)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)