Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Όλα έτοιμα στη Φθιώτιδα για τις εκλογές της ΝΔ


ND11Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΟΔΕ ΝΔ Φθιώτιδας, με α-φορμή την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής για το νέο πρόεδρο του Κόμματος.
ND12ND12aND12aa
Στη συνέντευξη παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΕΦΕ (Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή) Στέλιος Κανέλλος και τα μέλη της, Γιώτα Μπρόφα (εκπρόσωπος Βαγγέλη Μεϊμαράκη), Ταξιάρχης Ζαλοκώστας (εκπρόσωπος Κυριάκου Μητσοτάκη) και Πάνος Φώσκολος (εκπρόσωπος Απόστολου Τζιτζικώστα), ενώ απουσίαζε ο εκπρόσωπος του Άδωνι Γεωργιάδη, Ζήσης Κωστόπουλος.
Ο κ. Κανέλλος, αφού υποστήριξε ότι όλα είναι έτοιμα σε επίπεδο Νομού, για να ψηφίσουν οι φίλοι της ΝΔ, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της εκλογικής διαδικασίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων:
« Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ψηφίσει σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλό-γους του υπουργείου Εσωτερικών.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι αποδέχονται τις ιδεολογικές και προγραμματικές αρχές, καθώς και τις πολιτικές θέσεις του Κόμματος και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να τηρούν το Καταστατικό, τους Κανονισμούς και τις αποφάσεις του, υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία τους.
nd aitisi
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγρά-φου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο).
Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ.
Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, η ψηφοφορία θα γίνεται στο εκλογικό τμήμα όπου ο κάθε πολίτης ψήφισε την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα».
ND13Σε ερώτηση για τον αριθμό των ψηφοφόρων που θα ψηφίσουν την Κυριακή ο κ. Κανέλλος τόνισε ότι οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές από αυτές του 2009, αλλά εξέφρασε την αισιοδοξία του για μαζική συμμετοχή από τους φίλους της ΝΔ.
Παράλληλα ανακοίνωσε όλα τα εκλογικά τμήματα του Νομού. Συγκεκριμένα στη Λαμία θα υπάρξουν 4 εκλογικά τμήματα στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Λεωνίδου κι ένα στη βόρεια Λαμία (στο 3ο ΚΑΠΗ).
Αναλυτικά ο πίνακας με όλα τα σημεία της Φθιώτιδας όπου θα στηθούν κάλπες, είναι:
tmimata1 vert
Από την πλευρά του ο κ. Φώσκολος τόνισε ότι παρουσιάζεται η ευκαιρία να υπάρ-ξει ανανεωμένη ηγεσία στο κόμμα που θα οδηγήσει την παράταξη σε νέα πορεία, μια πορεία νίκης με διαφορετική νοοτροπία.
Τέλος η κα Μπρόφα διευκρίνισε ότι όσοι ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν και στην επαναληπτική, αν χρειαστεί. Όσοι δεν ψηφίσουν αυτή την Κυριακή αποκλείονται από την κάλπη των επαναληπτικών.
Δείτε στη συνέχεια ολόκληρη την εγκύκλιο της εκλογικής αναμέτρησης, πατώντας ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)