Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή της Α΄ Φθιώτιδας(ΜΩΛΟΣ –ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ...3-1)

 



Η 13η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας δεν αποδείχτηκε γούρικη για την ομάδα της Στυλίδας, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Άρη στον Άγ. Κων/νο, μένοντας στο 0-0, μετά από ένα άχρωμο ματς, χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται στα τελευταία λεπτά με 10 παίκτες.

Έτσι η Μαλεσίνα 2008 που νίκησε στη Λάρυμνα το Καλαπόδι, με δύο γκολ στο α' ημίχρονο, πέρασε πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού 1β. μπροστά από το συγκρότημα του Γιάννη Περιβολιώτη που διατήρησε για άλλη μια αγωνιστική το αήττητο, αλλά και από την Ένωση Δυτ. Φθιώτιδας η οποία κέρδισε στα Καμένα Βούρλα, το τοπικό συγκρότημα, με δύο τέρματα του Μίλτου Μπουγιώτα και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή.
Εύκολα πέρασε από την Κάτω Τιθορέα ο Ολυμπιακός Λαμίας, όπου κόντρα στον Κηφισσό σκόραρε όλη η εμπροσθογραμμή της ομάδας!
Στην ουρά τώρα ο Μώλος έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο γήπεδό του, κερδίζοντας τον Ελατειακό στο ντέρμπι των ουραγών με 3-1 και ξεκόλλησε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα, όπου πλέον βρίσκεται η ομάδα της Ελάτειας.
Να σημειώσουμε ότι λόγω σύρραξης που έγινε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το β΄ μέρος με 10 παίκτες, ενώ από το 54' ο Ελατειακός αναγκάστηκε να παίξει με 9 παίκτες, αφού είχε κι άλλη αποβολή με δύο κάρτες.
Το σκορ της ημέρας σημειώθηκε στη Στυλίδα με την Αταλάντη να κέρδίσει το νεοφώτιστο Προμηθέα με 6-2 και τον 26χρονο Ζήση Κωνσταντίνου να πετυχαίνει 5 από τα 6 τέρματα της ομάδας του!
atalanti28Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα Σταυρού επί του Παγκρατιακού με 3-1. Οι νικητές του Ηλία Μπακούμη συνεχίζουν απτόητοι την ανοδική τους πορεία.
Αγχώδης νίκη του Ευρυτανικού Λαμίας επί των Ραχών, με τον 34χρονο Ανδρέα Επίσκοπο να δίνει τη λύση στα μισά του β΄ ημιχρόνου.
Τέλος στις Λιβανάτες έγινε ένα πολύ καλό ματς ανάμεσα στη Δάφνη και το Νέο Κρίκελλο, όπου το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ. Να σημειώσουμε ότι στα τελευταία λεπτά η Δάφνη αγωνίστηκε με 10 παίκτες.
Συνολικά σήμερα είχαμε 31 γκολ, κι εκτός του Κωνσταντίνου που πέτυχε τα 5 τέρματα, άλλοι δύο οι Μίλτος Μπουγιώτας και Νίκος Λέντας, σκόραραν από δύο φορές.
Να δούμε συνοπτικά όλα τα αποτελέσματα της σημερινής αγωνιστικής και τους σκόρερς των αναμετρήσεων:
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008 –ΚΑΛΑΠΟΔΙ...2-0
(Κ. Σταθουλόπουλος 13', Δουσιώτης 25')
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΕΝΩΣΗ ΔΥΤ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ...1-2
(Σα'ί'νης 48' - Μ. Μπουγιώτας 10', 16')
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ...2-6
(Καραπέτσας 64', Κουφιώτης 85' - Κωνσταντίνου 4', 9', 17', 40', 74', Μπάρμπας 60')
ΚΗΦΙΣΣΟΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ...0-5
(Ν. Λέντας 19', 40', Καλύβας 33', Μαλισσόβας 54', Χριστοδούλου 77')
ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ...3-1
(Γαλάνης 13', Μάλλιος 37', Τσιλίκας 61' πεν. – Κοτρώνης 75')
ΜΩΛΟΣ –ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ...3-1
(Ε. Καραδήμας 57', Χριστόπουλος 76', Θ. Καραδήμας 83' - Παπανικολάου 27')
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –ΡΑΧΕΣ...3-2
(Ντεμίρης 5', Μπέσσας 28', Επίσκοπος 69' – Αραπίτσας 8', 44')
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ –ΣΤΥΛΙΔΑ...0-0
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ –ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ...0-0
Η επόμενη αγωνιστική (14η)
Σάββατο 5 Δεκέμβρη (15:00)
Προμηθέας Στυλίδας- Μαλεσίνα 2008
Καλαπόδι-Καμένα Βούρλα
Αταλάντη-Κηφισσός Κ. Τιθορέας
Ένωση Δυτ. Φθιώτιδας -Αστέρας Σταυρού
Ολυμπιακός Λαμίας- Μώλος
Παγκρατιακός- Ευρυτανικός Λαμίας
Ελατειακός-Άρης Αγ. Κων/νου
Ράχες-Δάφνη Λιβανατών
Νέο Κρίκελλο-Στυλίδα

efthia.grp

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)