Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η νέα προκήρυξη του Πρωταθλήματος Nέων 2015-2016 της ΕΠΣΦ


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΕΠΣΦ
Ανακοινώθηκε από την ΕΠΣ Φθιώτιδας η νέα προκήρυξη του Πρωταθλήματος Nέων 2015-16.
Αναλυτικά:
Μετά την αποχώρηση ομάδων από το Πρωτάθλημα ΝΕΩΝ περιόδου 2015-2016, αν και είχαν δηλώσει συμμετοχή στο πιο πάνω Πρωτάθλημα, η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Φ. μετά από έγκριση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Φ. και βάσει του άρθρου 10 της Προκήρυξης που σας έχουμε αποστείλει προβαίνει στις παρακάτω τροποποιήσεις:
Άρθρο 4 : επιτρέπεται η αντικατάσταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έως επτά (7) ποδοσφαιριστών
Άρθρο 8 : το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με δέκα (10) ομάδες σε δύο (2) ομίλους των πέντε (5) ομάδων:
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Οπούντιος Μαρτίνου
Καμένα Βούρλα
ΑΠΟ Αταλάντη
Αστέρας Λαμίας
Φραντζή
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Ακαδημία/Ηρακλής
Αίαντας Λαμίας
Παγκρατιακός
Νίκη Αγ. Παρασκευής
Ένωση 2010
Η Α! Φάση θα διεξαχθεί σε διπλούς αγώνες που θα προκύψουν μετά από δημόσια κλήρωση.
Μετά το τέλος των αγώνων της Α! ΦΑΣΗΣ συντάσσεται βαθμολογικός πίνακας και οι ομάδες κατατάσσονται κατά σειρά με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία.
Σε περίπτωση που από τον ανωτέρω πίνακα προκύπτει ισοβαθμία ομάδων συντάσσεται ειδικός βοηθητικός πίνακας για τις ομάδες που ισοβαθμούν με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία στους μεταξύ τους αγώνες.
Εάν μετά την σύνταξη του παραπάνω βοηθητικού πίνακα προκύπτει νέα ισοβαθμία ομάδων τότε για τις ομάδες αυτές που ισοβαθμούν συντάσσεται άλλος βοηθητικός πίνακας με κριτήριο την διαφορά τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες.
Σε περίπτωση που και πάλι προκύψει ισοβαθμία τότε επανερχόμαστε στον αρχικό βαθμολογικό πίνακα και λαμβάνεται ως κριτήριο η διαφορά τερμάτων στο σύνολο
Εάν και πάλι προκύψει ισοβαθμία τότε λαμβάνεται ως κριτήριο από τον αρχικό βαθμολογικό πίνακα ο αριθμός των τερμάτων που πέτυχε κάθε ομάδα (και προηγείται η ομάδα που πέτυχε τα περισσότερα τέρματα).
Τέλος εάν και μετά την παραπάνω διαδικασία υπάρχει ισοβαθμία ομάδων εφαρμόζεται η παράγραφος 8 του άρθρου 20 του ΚΑΠ.
Προκρίνονται στην Β! Φάση οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες του κάθε ομίλου σύνολο ομάδων οκτώ (8) ομάδες.
Β! ΦΑΣΗ
Οι 4 πρώτες ομάδες του 1ου και οι τέσσερις πρώτες ομάδες του 2ου ομίλου αγωνίζονται σε διπλούς αγώνες, ο επαναληπτικός στην έδρα του σωματείου με την μεγαλύτερη βαθμολογία στην Α! Φάση : (ο 1ος του 1ου ομίλου με τον 4ο του 2ου ομίλου (Α), ο 2ος του 1ου ομίλου με τον 3ο του 2ο ομίλου (Β), ο 3ος του 1ου ομίλου με τον 2ο του 2ου ομίλου (Γ) και ο 4ος του 1ου ομίλου με τον 1ο του 2ου ομίλου (Δ). Σε περίπτωση ισοβαθμίας βαθμών και τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες τα εκτός έδρας τέρματα θα μετρούν διπλά.
Οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες Α,Β,Γ,Δ, προκρίνονται στην Γ! Φάση.
Γ! ΦΑΣΗ
Οι αγώνες της Γ! Φάσης είναι διπλοί μεταξύ των, ΓΧΑ και ΔΧΒ. Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα των Γ και Δ και οι επαναληπτικοί στην έδρα των Α και Β.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας βαθμών και τερμάτων στους μεταξύ τους αγώνες τα εκτός έδρας τέρματα θα μετρούν διπλά. Οι νικητές των δύο παραπάνω αγώνων προκρίνονται στην Δ! Φάση τελικός.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)