Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στις 20 Οκτωβρίου τα νέα εκκαθαριστικά για τον ΕΝΦΙΑ


18:30 | 07 Οκτ. 2015
Η ανάρτηση των εκκαθαριστικών του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) για το 2015 στο Taxis αναμένεται να γίνει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, όπως αναφέρεται σε απόφαση που εξέδωσε σήμερα Τετάρτη η γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου.
Σύμφωνα με την απόφαση, οι υπόχρεοι θα πρέπει να πληρώσουν το φόρο σε πέντε μηνιαίες δόσεις, από τις οποίες η πρώτη θα πρέπει να έχει καταβληθεί έως το τέλος Οκτωβρίου.
Κατά τα λοιπά, στο νέο εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ για το 2015 και τα επόμενα έτη, εκτός από τα στοιχεία του φορολογουμένου, θα αναγράφονται και το σύνολο των δικαιωμάτων επί ακινήτων, το σύνολο του κύριου φόρου, η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας, το σύνολο του συμπληρωματικού φόρου και φυσικά το ποσό καταβολής.
Ο φόρος καταβάλλεται εφάπαξ ή σε ισόποσες μηνιαίες δόσεις, στις προθεσμίες που εμφανίζονται στην καρτέλα «προσωποποιημένη πληροφόρηση» του λογαριασμού του υπόχρεου στην διαδικτυακή πύλη www.gsis.gr.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)