Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΒΟΜΑΣΤΟΡΕΣ:2015-9-12 MTB ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ - 2015-9-13 ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΑΣΩΠΟΥ

Σάββατο : Συνάντηση στις Θερμοπύλες στις 08:30 π.μ. Φορτώνουμε τα ποδήλατα σε αγροτικά και κατευθυνόμαστε με τα αυτοκίνητα στο Ελευθεροχώρι.

Οι ποδηλάτες θα κινηθούν σε δασικούς δρόμους και μέσω της Λίμνης Ελευθεροχωρίου καταλήγουν στο διάσελο του Μουρούζου. Κατόπιν θα κατηφορίσουν στην δεύτερη λίμνη του Καλλιδρόμου την Παλιοσουβάλα. Κατόπιν θα καταλήξουμε στην Μενδενίτσα. Απολαμβάνουμε την θέα και καφεδάκι στην πλατεία του χωριού και καταλήγουμε στις Θερμοπύλες
Β.Δ.1-Υ.Δ.600μ.-Ω.Π.6

Μετά το τέλος της ποδηλατοπορείας θα μετακινηθούμε στον Σκαμνό όπου θα συμμετάσχουμε στη γιορτή που οργανώνει ο ΕΟΣ Λαμίας. Κατασκήνωση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην άκρη του χωριού.

Κυριακή: Περπατάμε σε μονοπάτι , έως την αρχή του φαραγγιού. Κατεβαίνουμε το στενό κομμάτι του φαραγγιού που ελίσσεται κάτω από το μονοπάτι των Σιδηροδρομικών έως τη παλιά γέφυρα του Ασωπού ποταμού. Προώθηση με αυτοκίνητα ή λεωφορείο έως το χωριό Σκαμνός.

Απαραίτητα σορτσάκι, μαγιό, πετσέτα και παπούτσια για νερό.

Εύκολη διαδρομή, ενδείκνυται για πεζοπόρους με καλή φυσική κατάσταση.

Β.Δ.2 - Ω.Π.6- Υ.Δ.400μ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 10:00μ.μ. στις 10/9/2015.

Συντονιστές της Δράσης αυτής είναι :

1). Νίκος Αναστασίου Τηλ. 6971772078

2). Μίμης Συκιώτης Τηλ. 6977238328

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)