Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παρουσιάσθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα


Παρουσιάσθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα.....

Παρουσιάσθηκε  το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα……. 
 Η παρουσίαση  του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Φθιώτιδα  ,  πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα του ΕΒΕ , παρουσία και του Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής επιτροπής Δημήτρη Κουτσούμπα . 
«Πρόκειται για υποψηφίους   που είναι αγωνιστές της ζωής  , γνωστοί στους αγώνες  των εργαζομένων και του λαού της περιοχής …» τόνισε στην παρουσίαση ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Φθιώτιδας του ΚΚΕ Λουκάς Ψωρογιάννης.
Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Φθιώτιδα είναι :   .

Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γεωπόνος
Βασίλης Αντωνιάδης, γιατρός, μέλος του ΔΣ της Ενωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λαμίας και του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας
Παναγιώτης Πολίτης, μέλος του σωματείου της ΛΑΡΚΟ και του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας, πρόεδρος Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας
Σπύρος Μπούας, συνεργαζόμενος, αρχιτέκτων μηχανικός
Γιώργος Οικονόμου, πρόεδρος Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Φθιώτιδας, μέλος του Εργατικού Κέντρου Φθιώτιδας
Χρυσούλα Καψάλη, αγρότισσα, μέλος ΔΣ Συλλόγου ΟΓΕ Λαμίας
Ανδριάνα Μπαφούτσου, εκπαιδευτικός φιλόλογος , μέλος ΔΣ Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Φθιώτιδας
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας  στην διάρκεια της ομιλίας του  παρουσίασε την πρόταση του ΚΚΕ   για τις εκλογές καλώντας τους πολίτες να την ψηφίσουν : « Το ΚΚΕ απευθύνεται σήμερα και στο λαό της Φθιώτιδας, όλης της Ελλάδας, που τα έχει δοκιμάσει και τα έχει δει σχεδόν όλα. Είναι καιρός να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά.Να πάρουμε την τύχη στα δικά μας χέρια. Να γυρίσουμε την πλάτη στα ψεύτικα διλήμματα.Να αντισταθούμε στις παλιές και νέες παγίδες που στήνονται.Είναι καιρός να μη δώσει κανένας και καμία ψήφο στα κόμματα που διεκδικούν να γίνουν κυβέρνηση για λογαριασμό της εξουσίας των εκμεταλλευτών του λαού. Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε όσους και όσες στο παρελθόν ίσως είχαν επιλέξει το ΚΚΕ, αλλά στη συνέχεια προτίμησαν μια πολιτική λύση πιο άμεση όπως νόμιζαν ή όπως τους φάνηκε, αλλά σύντομα απογοητεύτηκαν…..»
Αναφερόμενος στα  υπόλοιπα κόμματα  έκανε λόγια « για δοκιμασμένες αποτυχημένες και αντιλαϊκές  λύσεις , για λόγια «κούφια  του αέρα « γιατί στηρίζονται  σε λάθος παραδοχές σε λάθος πολιτικές προτάσεις …»
Μετά το τέλος  της ομιλίας ο Δημήτρης  Κουτσούμπας  κατέθεσε λουλούδια στο άγαλμα του Άρη  Βελουχιώτη  στην Πλατεία Λαού ενώ στην συνέχεια συνοδευόμενους απ τους υποψηφίους  συνομίλησε με πολίτες της  Λαμίας. 
ilamia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)