Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το «κουμπί της ζωής» από τον ΣΚΕΤΚΕ


sketke bradyΚαλό μήνα και καλή εικαστική περίοδο μας εύχεται την 1η Οκτωβρίου ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας (ΣΚΕΤΚΕ) με την ομαδική Έκθεση νέων καλλιτεχνών μελών του έως 40 ετών, με το συμβολικό θέμα «το κουμπί της ζωής».
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 στις 8 το βράδυ στην Αίθουσα Τέχνης του ΣΚΕΤΚΕ στην «παλαιά Δημοτική Αγορά» και θα διαρκέσει έως τις 25 Οκτωβρίου.
«Στη συγκεκριμένη έκθεση αναδεικνύονται οι έννοιες της δύναμης, της ενέργειας, των αισθήσεων, του λάθους, της παύσης, του ήχου, της εικόνας, του πόνου, της έντασης, του πλήθους των πληροφοριών που προκύπτουν και ερμηνεύονται από το σχήμα και το άγγιγμα ενός κουμπιού», περιγράφουν σε δελτίο τύπου τους τα μέλη του ΣΚΕΤΚΕ και προσθέτουν: «Το πάθος, ο πειραματισμός και η αλληλοδιαδοχή των εκφραστικών μέσων που χρησιμοποιούνται από τους νεαρούς καλλιτέχνες αποτελούν και τον πυρήνα του ενδιαφέροντος αυτής της έκθεσης».
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο πρωί 11.00-13.00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18.00-21.00 (προσαρμοσμένο ωράριο κατόπιν συνεννόησης).
Είσοδος ελεύθερη
afisa koumpi

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)