Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ερχονται οι αστυνομικοί με ποδήλατα

Οι αστυνομικοί με τις... βερμούδες αλά «Μαϊάμι» και τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα θα κάνουν εγκαίνια λειτουργίας στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας στη Διεθνή Εκθεση της Θεσσαλονίκης.
Δύο από αυτούς θα γίνουν ο πόλος έλξης φορώντας τη νέα καλοκαιρινή στολή (υπάρχει και χειμερινή), που θα αποτελείται από κοντομάνικο μπλουζάκι με τα διακριτικά της ΕΛ.ΑΣ., βερμούδα μέχρι το γόνατο, όλα χρώματος μπλε, και τον εξοπλισμό προστασίας όπως κράνος, γάντια και τον ατομικό οπλισμό χωρίς όμως το αλεξίσφαιρο γιλέκο.
Σύμφωνα με τον Ελέυθερο Τύπο η καινοτομία, που έχει τεθεί σε εφαρμογή άλλες τρεις φορές στο παρελθόν (2002-2009-2012) αλλά δεν μακροημέρευσε, ήταν ανάμεσα στις εκκρεμότητες των εξαγγελιών του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, την οποία είχε αναλάβει προς υλοποίηση ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.
Ο νέος θεσμός θα λειτουργήσει πιλοτικά σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικά κέντρα και πεζόδρομους εμπορικής δραστηριότητας στην Αθήνα (Ακρόπολη-Πλάκα-Μοναστηράκι), στη Θεσσαλονίκη, στη Ρόδο, στα Χανιά και το Ναύπλιο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)