Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το ΝΕΟ κολυμβητήριο της Λαμίας (Φωτογραφίες)


Γράφουμε ΝΕΟ γιατί δεν πιστεύουμε στα μάτια μας, ότι ένα χρόνιο αίτημα των γονιών, αθλητών, εκπαιδευτών για ανακίνηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, επιτέλους υλοποιήθηκε!

Γονείς παιδιών που αγαπούν το κολύμπι μας ενημέρωσαν για τα έργα ανακαίνισης που έγιναν στο Κολυμβητήριο και μας κάλεσαν να το δούμε και εμείς, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης προς τους υπευθύνους που επιτέλους ακούστηκαν!
Όπως μας είπαν οι ίδιοι οι γονείς: «Δεν πιστεύαμε ότι όντως ανακαινίστηκε! Με το φόβο κάθε φορά, μη κολλήσουν κάτι ή αρρωστήσουν κολυμπώντας στα κατά…πράσινα νερά της πισίνας όπως ήταν συνεχώς τα τελευταία χρόνια!
Αντιδήμαρχος Αθλητισμού είναι η κα Αργύρη που με τη σύμφωνη γνώμης της αλλά με την αποφασιστικότητα του εντεταλμένου Συμβούλου του Δήμου για θέματα αθλητισμού Γιώργου Ζαγγανά, ανακαινίστηκε «εκ…βάθρων» το Κολυμβητήριο στην κυριολεξία!
Από τα αποδυτήρια, διαδρόμους μέχρι τις πισίνες, όλα ανακαινίστηκαν!
Μακάρι να συνέβαινε το ίδιο και στο Γήπεδο ΔΑΚ…
 Κολυμβητήριο Λαμίας             

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα δρομολόγια για τα πανέμορφα Λιχαδονήσια από 18/6/2016 (Ώρες-Τιμές)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Ευρωσιναϊτικό Κέντρο του Ιδρύματος Όρους Σινά (ΙΟΣ) της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά, στην Τραγάνα Λοκρίδος.(φωτο)