Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε 10 απολύσεις εργαζομένων σε Τραγάνα και Λάρυμνα προχώρησε η εταιρεία «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» την ώρα που τους χρωστάει δεδουλευμένα μηνών



Αλληλέγγυοι στον απεργιακό αγώνα που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στις «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες», ενάντια στην αντεργατική τακτική της εργοδοσίας, στέκονται τα μέλη των ΚΚΕ(μ-λ)Μ-Λ ΚΚΕ στη Φθιώτιδα.
Καταγγέλλουν τις 10 απολύσεις εργαζομένων σε Τραγάνα και Λάρυμνα στις οποίες προχώρησε η εταιρεία «Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες» την ώρα που τους χρωστάει δεδουλευμένα μηνών.
Η συνεργασία των δύο κομμουνιστικών κομμάτων είχε σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων  και στον πολυήμερο απεργιακό αγώνα τους τον περασμένο Ιανουάριο «όταν και πάλι αγωνίζονταν για την καταβολή των δεδουλευμένων τους και την επαναπρόσληψη συνάδελφων τους», όπως υπενθυμίζουν στην ανακοίνωσή τους.
«Ο δρόμος του ταξικού αγώνα που επέλεξαν οι εργαζόμενοι στις ‘’Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες’’  είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος που πρέπει να βαδίσουν όλοι οι εργαζόμενοι για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, κόντρα στην εργοδοτική τρομοκρατία, την πολιτική των μνημονιόδουλων κυβερνήσεων, της ΕΕ και του ΔΝΤ.
Στον αγώνα αυτό οι απεργοί πρέπει να βρουν αλληλέγγυους και συμπαραστάτες όλα τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους του νομού, γιατί η νίκη τους θα είναι και δική τους νίκη», καταλήγει η ανακοίνωσή τους.

Πηγή  efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)