Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συλλήψεις για σκηνοθετημένα τροχαία με στόχο είσπραξη μεγάλων ασφαλιστικών αποζημιώσεων


Μια καλοστημένη επιχείρηση με εικονικά δυστυχήματα φέρεται να έστησαν πέντε πρόσωπα από τη Λεμεσό, τα οποία με διάφορες μεθόδους προσπάθησαν να αποσπάσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ως αποζημίωση από ασφαλιστικές εταιρείες.
584858
H αποκάλυψη της παράνομης δράσης τους έγινε προχθές, μετά από σχετική καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία Λεμεσού, με αποτέλεσμα μετά από έρευνα που έγινε σε συνεργασία με συγκεκριμένες ασφαλιστικές εταιρείες να συλληφθούν τέσσερις Ελληνοκύπριοι (ένας ιδιοκτήτης γκαράζ, ένας ισιωτής και δυο οδηγοί ρυμουλκών οχημάτων) και ένας αλλοδαπός υπάλληλός τους, ηλικίας από 25 ώς 50 χρόνων. Για την υπόθεση καταζητούνται από την Αστυνομία ακόμη δύο αλλοδαποί.
Εναντίον τους διερευνώνται διάφορα σοβαρά αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, απάτη και παροχή ψευδών πληροφοριών. Τα αδικήματα, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι ανακριτές του TAE Λεμεσού, διαπράχθηκαν τον περασμένο Ιούνιο. Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της 24ης Ιουνίου στην περιοχή Αγίου Σύλα οι ύποπτοι σκηνοθέτησαν εικονικό τροχαίο δυστύχημα που διέπραξαν με δυο αυτοκίνητα και επιχείρησαν να ξεγελάσουν συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία για να εξασφαλίσουν αποζημιώσεις και να πάρει ο καθένας το δικό του μερίδιο. Ανακρινόμενοι οι πέντε ύποπτοι αρνούνται τη διάπραξη των αδικημάτων και τα όσα τους καταλογίζονται και δεν συνεργάζονται με τους αστυνομικούς ανακριτές.
Πηγή : philenews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)