Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ποιοι θα παίρνουν από σήμερα 70 ως 220 ευρώ το μήνα;


ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ποιοι θα παίρνουν από σήμερα 70 ως 220 ευρώ το μήνα;Ενεργοποιήθηκαν την Παρασκευή οι Κάρτες Αλληλεγγύης και οι...
146.360 δικαιούχοι τουεπιδόματος σίτισης θα μπορούν να χρησιμοποιούν την κάρτα τους σε περισσότερα από 5000 καταστήματα τροφίμων που διαθέτουν μηχανήματα ανάγνωσης τραπεζικών καρτών (POS). Η διανομή των καρτών από τα ΚΕΠ έχει αρχίσει από την περασμένη Τρίτη.

Η κάρτα από σήμερα θα παρέχει την επιδότηση σίτισης, θα πιστώνεται με το ποσό των 70 ευρώ μηνιαίως για μεμονωμένο άτομο, προσαυξανόμενο κατά 30 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας έως όμως το ποσόν των 220 ευρώ.

Όσοι δεν καταναλώσουν ολόκληρο το ποσό εντός του μήνα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπο και τον επόμενο μήνα μαζί με το νέο ποσό που θα έχει πιστωθεί.

Η επιλογή των δικαιούχων, έγινε με βάση τα εισοδήματα τα οποία δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 4.500 ευρώ το έτος για τετραμελή οικογένεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)