Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πότε ενεργοποιείται για 2η φορά η Κάρτα Αλληλεγγύης


Για δεύτερη φορά ενεργοποιείται η κάρτα αλληλεγγύης, στην προγραμματισμένη, εξ αρχής, ημερομηνία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η καρτα ενεργοποιείται την ερχόμενη Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015,
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκε η κάρτα ήταν η 24η Ιουλίου, ενώ ο συνολικός προγραμματισμός της  αφορά 9 μήνες.
Η κάρτα αλληλεγγύης είναι η προπληρωμένη κάρτα που εκδίδει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας, στο πλαίσιο των παροχών του προγράμματος αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης.
Απευθύνεται στους δικαιούχους του επιδόματος σίτισης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για αγορά τροφίμων σε επιχειρήσεις εμπορίας τροφίμων στην Ελλάδα.
Η κάρτα που θα παρέχει την επιδότηση σίτισης, θα πιστώνεται με το ποσό των 70 ευρώ μηνιαίως για μεμονωμένο άτομο, προσαυξανόμενο κατά 30 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας έως όμως το ποσόν των 200 ευρώ.
Μπορούν να χρησιμοποιούνται σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα τροφίμων και αφορούν 146.360 δικαιούχους του επιδόματος σίτισης.
aftodioikisi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)