Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην Αταλάντη η 1η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στη Φθιώτιδα !!!





- Παρουσιάστηκε το μεσημέρι στην Αταλάντη όπου και θα είναι η έδρα της - Ενισχύονται με αστυνομικούς από τις πρώην Φυλακές τύπου Γ του Δομοκού, όλα τα τμήματα στο νομό 


Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Αταλάντη από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (ΚΑΜ) που θα εδρεύει στην πρωτεύουσα της Λοκρίδας.


PAN ATA1


Ο κ. Πανούσης συνοδευόμενος για μία ακόμη φορά από όλη την ηγεσία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, επανέλαβε τις προθέσεις του για συμφιλίωση του πολίτη με τα σώματα ασφαλείας τα οποία θα πρέπει να αποκαταστήσουν με τη σειρά τους την εμπιστοσύνη των πολιτών ως προς αυτό που περιγράφεται στον τίτλο τους… το αίσθημα ασφάλειας.
«Η ΚΑΜ της Αταλάντης είναι η 1η στη Φθιώτιδα και 2η στη Στερεά μετά από αυτή της Εύβοιας», όπως επισήμανε ο επικεφαλής των Αστυνομικών Υπηρεσιών στην Περιφέρεια, υποστράτηγος,Ανδρέας Αποστολόπουλος.


PAN ATA1

Νωρίτερα ο κ. Πανούσης είχε υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας με το Δήμο Λοκρών με το Δήμαρχο Νίκο Λιόλιο να διατυπώνει τις «απαιτήσεις» - όπως είπε - των δήμων της περιφέρειας για σωστή αστυνόμευση. Όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός 20 άτομα από το πρώην Κατάστημα Κράτησης Τύπου Γ’ Δομοκού, θα υπηρετούν πλέον στο Τμήμα Αταλάντης, αριθμός ζηλευτός για πολλά μέρη της Ελλάδας όπως επισήμανε ο κ. Πανούσης.


PAN ATA1

Συνολικά 115 άτομα θα ενισχύσουν τα αστυνομικά τμήματα της Φθιώτιδας, και εκτός από τους 20 της Αταλάντης, γνωστοποιήθηκαν και 15 μεταθέσεις για το αστυνομικό τμήμα Στυλίδας σύμφωαν με ευχαριστήριο του Δημάρχου Στυλίδας, Απόστολου Γκλέτσου προς την πολιτική και αστυνομική ηγεσία.


PAN ATA1

Σημειώνουμε τέλος ότι κατά την επίσκεψή του στη Λοκρίδα ο Γιάννης Πανούσης επισκέφτηκε το ΑΤ Αταλάντης, αλλά και την ΠΥ της Λοκρικής πρωτεύουσας.


PAN ATA1

Παρόντες στην επίσκεψη του κ. Πανούση οι βουλευτές, Δημήτρης Βέττας και Αποστόλης Καραναστάσης, εκ μέρους της περιφέρειας ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα πολιτικής προστασίας, Θανάσης Καρακάντζας και σύσσωμη η ηγεσία των αστυνομικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών σε Στερεά και Φθιώτιδα.


PAN ATA1PAN ATA1

Πηγή efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)