Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ-Ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ έδειξε το δελτίο εκεί που δεν έπρεπε


Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης πήγε σε πρακτορείο και διαπίστωσε πως το δελτίο που είχε συμπληρώσει είχε κερδίσει στο τζόκερ…Ποσό 2.500 ευρώ κέρδισε στο Τζόκερ ένας Πακιστανός που ζει στη Μεσσηνία. Έπεσε όμως θύμα επιτήδειων που εισέπραξαν τα χρήματα – αλλά τελικά με την παρέμβαση του εισαγγελέα και του ΟΠΑΠ δικαιώθηκε και πήρε αυτός το κερδισμένο ποσόν.
O αλλοδαπός κατάλαβε ότι το δελτίο του κέρδισε και θέλησε να το επιβεβαιώσει σε πρακτορείο στη Μεσσήνη, ενώ το έδειξε και σε άλλα άτομα. Οντως, ο πράκτορας του επιβεβαίωσε ότι το δελτίο του κέρδισε 2.500 ευρώ, αλλά ο τυχερός του είπε πως θα πάει να το εξαργυρώσει στο πρακτορείο όπου το έπαιξε, στη Θουρία.
Εκεί όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη: Ο πράκτορας του είπε ότι το δελτίο αυτό είχε εξαργυρωθεί και τα χρήματα είχαν εισπραχθεί. Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης «τρελάθηκε», αλλά δεν το έβαλε κάτω. Πήγε με το δελτίο του στον εισαγγελέα, ενώ ενημερώθηκε και ο ΟΠΑΠ.
Οπως διαπιστώθηκε, τα άτομα στα οποία ο τυχερός είχε δείξει το δελτίο του, το φωτογράφισαν με το κινητό και πήγαν στο πρακτορείο. Πιθανότατα, σε συνεργασία με τον πράκτορα, το εξαργύρωσαν και μοιράστηκαν τα χρήματα.
Με την παρέμβαση του εισαγγελέα κινητοποιήθηκε ο ΟΠΑΠ, και ο πράκτορας επέστρεψε στον αλλοδαπό τα 2.500 ευρώ που δικαιούτο από το κερδισμένο δελτίο. πηγη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)