Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάει για... ξαφνικό θάνατο το Νοσοκομείο Λαμίας


«Η κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας είναι όχι απλά δύσκολη αλλά τραγική»δηλώνει στο κεντρικό δελτίο του σταθμού μας η γιατρός Αλεξάνδρα Βεντούρη-Νασιοπούλου.
Παρά το ότι το νοσοκομείο Λαμίας εξυπηρετεί όχι μόνον έναν μεγάλο Νομό την Φθιώτιδα, στην ουσία είναι ένα περιφερειακό νοσοκομείο με κάλυψη και στους άλλους γειτονικούς νομούς αντιμετωπίζει πρωτοφανή προβλήματα που προκαλούν δυσλειτουργίες που έχουν επιπτώσεις στους πολίτες .
Ακόμη και στοιχειώδεις ιατρικές πράξεις πολλές φορές είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν λόγω ελλείψεων ,κυρίως σε ιατρικό προσωπικό αλλά και υγειονομικά υλικά.
«Οι γιατροί οριακά καλύπτουν τις βασικές ανάγκες του νοσοκομείου μας ενώ υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι εργάζονται συνεχώς ακόμη και επί 14 ημέρες. Ως γιατροί αντιμετωπίζουμε ακόμη και προβλήματα επιβίωσης αφού μας οφείλονται δεδουλευμένα εδώ και 5 μήνες».
Μάλιστα πρόσφατα ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής πρότεινε στους γιατρούς ένα ποσό που δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που τους οφείλονται και σχεδόν εκβιαστικά τους είπε «ότι αν δεν τα πάρετε τότε μπορείτε να τα διεκδικήσετε δικαστικά».
Δηλαδή να εμπλακούν σε μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει ακόμη και χρόνια! Επισήμανε η κα Βεντούρη.
www.lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)