Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας πρόσφερε φάρμακα στο ΓΝ Λαμίας

stilidatoday.gr
Κάθε μέρα και μία δράση....
Κάθε μέρα και μία πράξη!!!!

Εμείς...με όλους εσάς συνεχίζουμε μία προσπάθεια για τον συνάνθρωπό μας ενταγμένοι πάντα για το κοινό καλό!!!!
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Συλλόγου Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας σήμερα παραδώσαμε μία ποσότητα φαρμάκων στο φαρμακείο του Γενικού νοσοκομείου Λαμίας μέσα από την συγκέντρωση και φαρμάκων που γίνεται από το κοινωνικό παντοπωλείο του Συλλόγου μας!!!!! 

Εδώ και τέσσερα χρόνια μέσα από μία μεγάλη προσπάθεια πού γίνεται από όλους εσάς που στηρίζεται όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας με την συγκέντρωση ρούχων παπουτσιών παιχνιδιών τροφίμων μακράς διαρκείας ήταν και είναι και η συγκέντρωση φαρμάκων..Είναι η πολλοστή φορά που μετά την συγκέντρωση παραδίδουμε ποσότητες φαρμάκων σε συνανθρώπους μας που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούν να έχουν την απόκτησή τους για την Υγεία τους!!!!!!
Ευχαριστούμε την υπεύθυνη του φαρμακείου του Νοσοκομείου για την φιλοξενία και καλή συζήτηση που είχαμε μαζί της!!!

Σήμερα παραδόθηκε και το 159ο αναπηρικό καροτσάκι σε συνάνθρωπό μας από την Γλύφα...Είμαστε σε μια εποχή που πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε πρωτοβουλίες και προσπάθειες πού μόνο γνώμονα έχουν την προσφορά στον άνθρωπο!!!! 

Κάθε εβδομάδα και μία παραχώρηση κάποιου ορθοπεδικού είδους ...Κάθε φορά προσπαθούμε να καλύψουμε και μία ανάγκη!!!!

Τώρα τελευταία κάποιοι κακοπροαίρετοι διαλαλούν πώς η δράση με τα πλαστικά καπάκια έχει σταματήσει πώς όλοι εμείς πού τόσα χρόνια μόνο πράξεις έχουμε να δείξουμε....Και όλα αυτά τα μαρτυρούν ΤΑ 159. 
Αμαξίδια τα εκατοντάδες ορθοπεδικά βοηθήματα και τα χιλιάδες αναλώσιμα υλικά που έχουν παραχωρηθεί αυτά τα χρόνια ... μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι πού είμαστε οι πρωτεργάτες αυτής της θρυλικής δράσης πού έχει γίνει ΑΜΌΚ στον καθένα μας....

Μόνο κακό κάνουν τέτοιες διαδόσεις...και δεν δίνουν την δυνατότητα σε συνανθρώπους μας που είναι σε αναμονή για την παραχώρηση κάποιου ορθοπεδικού είδους!!!!!! 
Εμείς συνεχίζουμε να μαζεύουμε καπάκια.....εσείς σε πείσμα των καιρών δείχνετε έμπρακτα την ευαισθησία σας και την προσφορά σας!!!! 

ΓΙΑΤΊ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΑΥΡΙΚΑΣ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)