Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μας πήραν τη ΜΕΡΥΠ. Θα αφήσουμε να βάλουν λουκέτο και στο ΚΕΥΠ;

  Μας πήραν τη ΜΕΡΥΠ. Θα αφήσουμε να βάλουν λουκέτο και στο ΚΕΥΠ;
Κλείνουν 9 Κέντρα Νεοσυλλέκτων - Από τα 13 θα μείνουν μόλις 4.
Μέσα από το LamiaReport είχαμε ενημερώσει πολύ έγκαιρα ότι η ΜΕΡΥΠ θα μετακινηθεί.
Τοπικοί άρχοντες και βουλευτές πιάστηκαν στον ύπνο. Η ΜΕΡΥΠ χάθηκε.
Θα αφήσουμε να συμβεί το ίδιο και στο ΚΕΥΠ;
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, το πόσο μεγάλο θα είναι το πλήγμα για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή, αν μπει λουκέτο στο ΚΕΥΠ.
Και μην μας πείτε πάλι ότι κινδυνολογούμε, γιατί "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν". Διαφορετικά θα τρέχουμε τελευταία στιγμή και θα μας λένε «δυστυχώς αργήσατε οι αποφάσεις είναι ειλημμένες..»
Λουκέτο σε 9 Κέντρα Νεοσυλλέκτων ανακοίνωσε ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Τόσκας
Σύμφωνα με το onalert.gr, μόνο 4 από τα συνολικά 13 Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων θα παραμείνουν ανοιχτά. Στα υπόλοιπα μπαίνει “λουκέτο”.
Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσε σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Στύλιου σχετικά με την συνέχιση ή μη, της λειτουργίας του στρατοπέδου στην Άρτα, ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Τόσκας.
Όπως είπε βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη για την αναδιάρθρωση όλης της δομής των Ενόπλων Δυνάμεων,επισημαίνοντας ότι στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται παράλληλα «η μετεξέλιξη ορισμένων στρατοπέδων εκπαίδευσης, για τα οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά ως προς την αναγκαιότητα τους».
Πρόσθεσε πως από τα 13 συνολικά Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, στην πραγματικότητα 3 - 4 είναι αναγκαία, συμπληρώνοντας ότι στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι, όσα θα παραμείνουν σε λειτουργία να καλύπτουν καλύτερα τις επιχειρησιακές ανάγκες της χώρας, ενώ θα γίνει προσπάθεια να ενισχυθούν οι μονάδες που βρίσκονται σε περιοχές, που αντιμετωπίζουν απειλή εξ ανατολών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)