Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Κουίκ εγκαινιάζει το βράδυ του Σαββάτου την 49η ΠΕΛ

Γράφτηκε από τον/την eΦΘΙΑ
Pel49 AΠαρουσία του υφυπουργού Επικρατείας, Τέρενς Κούικ πραγματοποιούνται στις 9 το βράδυ τα εγκαίνια της 49ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.
Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο ειδικά για τη Φθιωτική Πρωτεύουσα, καθώς αποτελούσε ανέκαθεν ένα πολιτιστικό γεγονός και όχι μια απλή εμπορική δραστηριότητα.
Η ΠΕΛ έγινε συνώνυμη με τη Λαμία και η χρονική περίοδος λειτουργίας της το μεγάλο γεγονός για τους πολίτες της με ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον και για τον υπόλοιπο κόσμο.
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η κρίση χτύπησε φανερά και την ΠΕΛ, της οποίας  η αύξηση των δραστηριοτήτων με νόμο, δε φτάνει για να μπορέσει να ξεφύγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Χρειάζεται όραμα, ιδέες, δουλειά και συμπόρευση με τον τοπικό παραγωγικό ιστό για να ξανακερδίζει τη θέση της στις Πανελλήνιες εκθέσεις. Ευθύνη και της νέας κυβέρνησης η σύνθεση του ΔΣ της, εφόσον εμπεριέχει κομματικά κριτήρια, να ανταποκρίνεται τουλάχιστον στις απαιτήσεις της ανάπτυξης και του μέλλοντος και να είναι περισσότερο εύστοχες σε σχέση με το παρελθόν. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)