Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα του Δημάρχου Λαμιέων για την 49η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Η 49η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που ανοίγει φέτος τις πύλες της, βρίσκει την πατρίδα μας να βιώνει μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση που καθιστά αναγκαία την ουσιαστική αναβάθμισή της σε εργαλείο ανάπτυξης, προβολής του τόπου και προώθησης της επιχειρηματικότητας και όχι μόνο σε ένα σημείο συνάντησης, μια φορά το χρόνο, προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας τον μισό, σχεδόν,  αιώνα λειτουργίας της κατάφερε να καθιερωθεί σε ένα μοναδικό και σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, τόσο στην συνείδηση των κατοίκων του Δήμου Λαμιέων και του νομού Φθιώτιδας, όσο και για ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα. Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που διαθέτει  έναντι των άλλων εκθέσεων, τοπικού ή περιφερειακού χαρακτήρα, της προσδίδουν παράλληλα μια πανελλήνια εμβέλεια που μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό βραχίονα  ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας μας.
Καθίσταται πλέον αναγκαία, περισσότερο από ποτέ, η αναδιοργάνωση του πλαισίου λειτουργίας της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας με τη δημιουργία νέων δομών και τη στελέχωσή τους με εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και η ουσιαστική αναμόρφωσή της με σκοπό να αποτελέσει ουσιαστικό εργαλείο ανάπτυξης της περιοχής με νέες υποδομές και δραστηριότητες.
Με αυτές τις σκέψεις, καλωσορίζουμε στην πόλη μας εκθέτες και επισκέπτες της 49ης διοργάνωσης της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και σας περιμένουμε στα περίπτερα του Δήμου Λαμιέων που βρίσκονται στο 2ο κτίριο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)