Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απήγαγαν 14χρονο μαθητή στις Λιβανάτες!

Γράφτηκε από τον/την Κώστας Αποστολόπουλος
apagogiΑίσιο τέλος είχε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα η περιπέτεια 14χρονου μαθητή από τις Λιβανάτες, πολύ γνωστής οικογένειας σε όλη τη Λοκρίδα, τον οποίο είχαν απαγάγει άγνωστοι δράστες λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, το μεσημέρι.

Αυτή την ώρα ο νεαρός μαθητής, που βρέθηκε κοντά στο Γουλέμι, όπου τον είχαν εγκαταλείψει οι απαγωγείς του, αν και δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, από την ολιγόωρη περιπέτειά του, εξετάζεται από Αστυνομικούς της Ασφάλειας, για να δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.
Η ιστορία ξεκίνησε σήμερα στη 1 το μεσημέρι όταν ο 14χρονος έφυγε από το σπίτι του για το φροντιστήριο. Στο δρόμο, πλησίον του σταμάτησε ένα βαν, όπου πιθανότατα αλλοδαποί, τον επιβίβασαν με τη βία μέσα σε αυτό. Λίγα λεπτά αργότερα όμως η μητέρα του τηλεφώνησε για να δει αν έφτασε στο φροντιστήριο. Το τηλέφωνο το σήκωσε ένας από τους δράστες και ζήτησε χρήματα από την οικογένεια για να τον απελευθερώσει.
Άμεσα η μητέρα ειδοποίησε την Αστυνομία, που κινητοποιήθηκε άμεσα με μεγάλη δύναμη στην περιοχή.
Φαίνεται ότι οι κινήσεις της Αστυνομίας έγιναν αντιληπτές από τους απαγωγείς οι οποίοι μάλλον πανικοβλήθηκαν με αποτέλεσμα να αφήσουν ελεύθερο τον μαθητή και κάπου εκεί να τελειώσει ο εφιάλτης του.
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)