Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Mπάσκετ:Π.Α.Κ.-Α.Ο. Μώλος 72-57

Ζωντανή στο «κυνήγι» της ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ έμεινε η Π.Α.Κ., που κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση νίκησε τον Μώλο με 72-57. Η Φθιωτική ομάδα ηττήθηκε για πρώτη φορά στην δεύτερη φάση.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Απριλίου στο κλειστό του Καρπενησίου και άρχισε στις 3 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ για τον 2ο όμιλο και την παρακολούθησαν περίπου 100 άτομα.
Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και πήρε δίκαια την πρώτη της νίκη στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Είχε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ και τον έλεγχο της αναμέτρησης. Παράλληλα απέφυγε το «μπλακ άουτ» του δεύτερου ημιχρόνου και πατώντας «γκάζι» στο 4ο δεκάλεπτο κάλυψε και την διαφορά των 14 πόντων, έχοντας το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας. Εντυπωσιακός ήταν ο πλέι μέικερ Δημήτρης Σβερώνης, ο οποίος έβαλε συνολικά 28 πόντους. 
Ο Μώλος του Κωνσταντίνου Σεβαστόπουλου ήταν κακός σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Κυνηγούσε στο σκορ συνέχεια τον αντίπαλο, έχοντας κακές επιλογές στην επίθεση και αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στην άμυνα από το γρήγορο επιθετικό παιχνίδι του αντιπάλου. Οι «πορτοκαλί» ηττήθηκαν για πρώτη φορά στην β΄ φάση και είχαν πρώτο σκόρερ τον σέντερ Γιώργο Γρίβα με 22 και 1 εύστοχο τρίποντο.
Την επόμενη (5η) αγωνιστική η Π.Α.Κ., που έφτασε τους 5 βαθμούς θα αναμετρηθεί το Σάββατο (2/5) κόντρα στον συμπολίτη Άτλαντα. Ο Μώλος έχει επίσης 5 πόντους, αλλά με ματς λιγότερο την Τετάρτη(29/5) θα υποδεχτεί σε εξ αναβολής ματς τον Άτλαντα και την Κυριακή(3/5) για την 5η αγωνιστική παίζει ξανά στην έδρα του με τα Φάλαρα.



«Κάλυψε» την διαφορά
Η Π.Α.Κ. «κάλυψε» την διαφορά των 14 πόντων που είχε ηττηθεί στην έδρα του Μώλου και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Α.Ο.Μ. έχει το πάνω χέρι.

Πρώτη ήττα
Οι «πορτοκαλί» ηττήθηκαν για πρώτη φορά στην Β΄ Φάση, αφού προέρχονταν από δυο νικηφόρα αποτέλεσμα κόντρα σε Φάλαρα και Π.Α.Κ.

Παραμένει «ζωντανή»
Η Ακαδημία με την πρώτη της νίκη στην δεύτερη φάση παραμένει «ζωντανή» στην διεκδίκηση της ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Στα επόμενα δυο ματς θα διεκδικήσει όσες πιθανότητες τις αναλογούν για την αποφυγή τουλάχιστον της 4ης θέσης.

Κανείς με 12αδα
Καμία από τις δυο ομάδες δεν είχε 12 αθλητές στην αποστολή της. Η μεν Π.Α.Κ. είχε αποστολή 10 ατόμων ο δε Μώλος 9. Απουσίαζαν μεταξύ των άλλων οι: Γιώργος Σώκος, Τόλης Πιπέρας, Γιώργος Αρκουμάνης, Θανάσης Κοντοκώστας (Π.Α.Κ.), Γιώργος Ζαχαρόπουλος και Κώστας Βούγλαρης (Μώλος).



Πάλεψε ο Γρίβας


Ο σέντερ Γιώργος Γρίβας ήταν αρκετά μαχητικός και πάλεψε αρκετά βάζοντας 22 πόντους έχοντας και 1 εύστοχο τρίποντο. Με 20 ακολούθησε και 1 τρίποντο ο ικανότατος γκάρντ Χρήστος Βλασόπουλος.

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες : Παναγιώτης Κολλημένος


http://evrytaniasport.blogspot.com/2015/04/72-57.html#ixzz3YRI3VAgt

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)