Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Hττα 5-1 για το Μώλο.Πρωταθλήτρια η Μαλεσίνα

Γράφτηκε από τον/την Κυριάκος Καραγιάννης
Malesina panhgyrismoiΤον τίτλο και μαθηματικά πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου η Μαλεσίνα με τη νίκη της επί της Λάρυμνας με το ευρύ 4-0. Το συγκρότημα του Σπύρου Λέντα ακόμη και με πολλές απουσίες ήταν καλύτερο και δίκαια έφτασε στη νίκη που της εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κατηγορία και τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.
Να σημειώσουμε ότι η κατάσταση στην ουρά γίνεται πολύ δύσκολη πλέον για τη Λάρυμνα, καθώς ο Μαγνησιακός έχοντας και το ματς με το Δομοκό, πέρασε στη βαθμολογία την Προοδευτική, που νίκησε σήμερα 2-1 την Ένωση 2010. Οι φιλοξενούμενοι στο ματς που έγινε στη Νέα Μαγνησία τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες, λόγω αποβολών των Λυτάκη και Χαλλή.
Ήττα και για το Παγκράτι στο Αρχάνι με 3-2 αν και οι Λαμιώτες πάλεψαν τουλάχιστον για το βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως και το Παγκράτι έχει πλεονέκτημα μιας νίκης έναντι της Λάρυμνας στον αγώνα για τη σωτηρία.
Καρέ από γκολ είχαμε σήμερα από τον εκπληκτικό Κωνσταντίνου που από το παιχνίδι με τη Λάρυμνα σκοράρει συνεχώς για την Αταλάντη. Έτσι σήμερα με τέσσερα τέρματα δικά του η Αταλάντη συνέτριψε 4-1 τον Κηφισσό Κ. Τιθορέας.
Χατ-τρικ επίσης για τον Πούλο της Δάφνης Λιβανατών στο «χορταστικό 5-1 επί του Παμμωλιακού δίνοντας άλλο χρώμα στην κορυφή με τους σκόρερ.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα Καμένα με ένα πέναλτυ του Καλύβα έκαμψαν την αντίσταση του Νέο Κρικέλλου, ενώ το Καλαπόδι με γκολ του Κάφαλη στα τελευταία λεπτά πήρε το «διπλό» στα Γαλανέικα από τον Ολυμπιακό.
Τέλος ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς μεταξύ του Άρη Αγ. Κων/νου και της Στυλίδας.
Ας δούμε τα αποτελέσματα:
Μαγνησιακός - Ένωση 2010 2-1 (15’ Διαμαντής, 58’ Τζουάνας – 70’ Λάιος)
Αχιλλέας Δομοκού – Ευρυτανικός 0-3 χα
Δάφνη Λιβανατών – Μώλος 5-1 (2’ Ρέββας, 55’, 57’, 87’ Πούλος, 73’ Λέντας – 40’ Ρουμπής)
Άρης Αγ. Κων/νου – Στυλίδα 1-1 (58’ Ρίζο Στ. – 75’ Χαλαστάνης)
Ολυμπιακός Λαμίας – Καλαπόδι 0-1 (81’ Κάφαλης)
Αταλάντη - Κηφισσός Κ. Τιθορέας 4-1 (50’, 54’, 67’, 72’ Κωνσταντίνου – 77’ Καρακατσάνης)
Προοδευτική Λάρυμνας - Μαλεσίνα 2008 0-4 (28’, 71’ Λέντας Ν., 55’ αυτ.  Παπαγεωργίου, 82’ Δουσιώτης)
Καμένα Βούρλα - Νέο Κρίκελλο 1-0 (72’ πεν. Καλύβας)
Αρχάνι – Παγκρατιακός 3-2 (4’ Αρβανίτης, 32’, 71’ Ψυχογιός – 12’ Τσιγκόλης Ορ., 63’ Τσιγκόλης Γ.)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)