Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαμία: Οι ράμπο του ΣΔΟΕ είναι για να φυλάνε πρόβατα;

  Λαμία: Οι ράμπο του ΣΔΟΕ είναι για να φυλάνε πρόβατα;LAMIAREPORT.GR
Όλα ξεκίνησαν όταν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ μπλόκαραν φορτηγό που μετέφερε αρνιά από τα Τρίκαλα στην Ιτέα.
Κωμικοτραγικά πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, λόγω γραφειοκρατίας, που αν δεν μπει βαθειά το νυστέρι στις δομές και την νοοτροπία, δεν πρόκειται ποτέ να βγούμε από το τέλμα.
Είναι δυνατόν οι ράμπο του ΣΔΟΕ, που αυτές τις ημέρες πρέπει να κάνουν σαρωτικούς ελέγχους, να φυλάνε τις νύχτες τα παράνομα πρόβατα που κατάσχεσαν, γιατί μετά από ένα 48ωρο δεν τα έχει παραλάβει ακόμα καμιά υπηρεσία;
Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη όταν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ σταμάτησαν ένα φορτηγό με πρόβατα στην περιοχή της Δαμάστας στη Λαμία.
Όπως διαπιστώθηκε από τα 52 πρόβατα δεν είχε κανένα ενώτια (Ηλεκτρονικά σκουλαρίκια), ενώ κάποια από αυτά δεν είχαν και τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα, τιμολόγια δελτία αποστολής.
Το φορτηγό κατασχέθηκε μαζί με τα πρόβατα και σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ προσωρινά μεταφέρθηκε στα σφαγεία Λαμίας.
Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι το πρωί της Παρασκευής κανείς δεν έχει αναλάβει την ευθύνη της φύλαξης, με αποτέλεσμα οι ράμπο του ΣΔΟΕ να κάνουν τους "τσοπαναραίους" και δυο μερόνυχτα τώρα να φυλάνε τα πρόβατα, αφού αν κάποιος κλέψει το φορτίο η ευθύνη είναι δική τους.
Τα συμπεράσματα δικά σας....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)