Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιατί πήγε στον Εισαγγελέα σήμερα ο Γκλέτσος - Τι απαντά σε ανώνυμες καταγγελίες - ΒΙΝΤΕΟ


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 16:59 Γιατί πήγε στον Εισαγγελέα σήμερα ο Γκλέτσος - Τι απαντά σε ανώνυμες καταγγελίες - ΒΙΝΤΕΟ
Στα δικαστήρια Λαμίας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Στυλίδας, για να ζητήσει από τον Εισαγγελέα να χυθεί άπλετο φως στην ανώνυμη καταγγελία "υπαλλήλου του Δήμου" για στημένο διαγωνισμό στην προμήθεια ανταλλακτικών για οχήματα του Δήμου.
Την Τετάρτη το πρωί μάλιστα για το θέμα αυτό ο Απόστολος Γκλέτσος θα δώσει συνέντευξη τύπου σε όλα τα ΜΜΕ, μαζί με τους υπαλλήλους του Δήμου.
«Δεν ξέρω που αποσκοπούν, αλλά τα όσα ανώνυμα καταγγέλλονται είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά...», είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας στην κάμερα του LamiaReport.

Μόλις ο Δήμαρχος επέστρεψε στη Στυλίδα το μεσημέρι, ενημερώθηκε για ακόμη μια ανώνυμη καταγγελία, που έφερε τους ελεγκτές της εφορίας Λαμίας στο μηχανουργείο του Δήμου Στυλίδας, όπου απασχολείται παράνομα ένας δημότης, που κάνει διάφορα μερεμέτια για λογαριασμό του Δήμου.
Δείτε τι είπε για το θέμα αυτό ο κ. Γκλέτσος, αλλά και ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης κ. Νίκος Διβριώτης:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)