Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Α.Σ ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ


O A.Σ. ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.
ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ1958 ΑΠΟ ΜΩΛΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟ (ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ)ΑΛΕΚΟ ΝΤΟΥΡΑΜΑΝΗ(ΕΜΠΟΡΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ)ΠΕΡΓΑΝΤΗ ΓΙΩΡΓΟ(ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ)ΑΛΕΚΟ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΥ(ΟΔΗΓΟΣ) ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ(ΟΔΗΓΟΣ).ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ,ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΜΠΑΔΟΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΒΟΛΕΙ,ΧΑΝΤΜΠΟΛ,ΩΣΤΟΣΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ.
Ο Α.Σ. ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ 87'-88'.ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Δ'ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΡΕΚΟΡ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Δ'ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ 2000 ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ Α.Σ. ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ-Α.Σ. ΛΑΜΙΑ!!!
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΟΠΩΣ(ΠΧ) Α.Σ. ΛΑΜΙΑ,ΠΑΕ ΑΕΚ.
Ο Α.Σ. ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΣΟΝΟΜΙΑ,ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΠΗΓΗ ΑΣ ΠΑΜΜΩΛΙΑΚΟΣ FACEBOOK
 https://www.facebook.com/groups/369174730397/
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Οι Αριστουχοι στα Λυκεια Μώλου και Καμένων Βούρλων