Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στυλίδα:Με καλάσνικοφ γάζωσαν τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού - Πως έγινε το φονικό


Με καλάσνικοφ γάζωσαν τον αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού
Όλα δείχνουν συμβόλαιο θανάτου για τον 47χρονο αρχιφύλακα Μάκη Γκαλιμάνη, πατέρα δυο ανηλίκων παιδιών.
Ο αρχιφύλακας ήταν στο σπίτι του στη Κουβέλα Στυλίδας μαζί με τη μάνα του, τον αδελφό του και μια φίλη της οικογένειας.
Λίγο πριν τις 5:00΄ το απόγευμα ο αρχιφύλακας βγήκε από το σπίτι για να πάει για κυνήγι. Μόλις άνοιξε την πόρτα του βυσσινί Suzuki Vitara και κάθισε στο κάθισμα του οδηγού, οι εκτελεστές τον γάζωσαν με τα καλάσνικοφ...
«Δεν είχε προλάβει να κλείσει την πόρτα. Είχε δεχθεί πολλές σφαίρες σε όλο το σώμα, ακόμα και το λαιμό. Το αυτοκίνητο το έκαναν κόσκινο..», είπε ένας από τους γείτονες που έφτασαν αμέσως στο σημείο.
Η μητέρα του και ο αδελφός του που άκουσαν τους πυροβολισμούς πετάχτηκαν έξω και πάγωσαν αντικρίζοντας τον αρχιφύλακα νεκρό μέσα στα αίματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος από τους δικούς του πρόλαβε να δει ένα αυτοκίνητο μαύρο να απομακρύνεται με ταχύτητα, ωστόσο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα στοιχεία.

Ο νεκρός αρχιφύλακας παραμένει μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να φτάσει στο σημείο ιατροδικαστής, ενώ καταφθάνει και κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα.
Ο άτυχος 47χρονος τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στις φυλακές Δομοκού και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν στενός φίλος και κουμπάρος του Αραβαντινού.

http://www.lamiareport.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2015/02/blog-post_688.html#ixzz3SOv0pSkf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)